Fazekas: Lehet, hogy Szanyi az MSZP arca, de biztos nem az esze

2011. június 14. 13:25

Fazekas Sándor szerint Európa és az uniós elnökség jól reagált azokra a kihívásokra, melyek a németországi hasmenésjárvány miatt érték a kontinens mezőgazdaságát.

2011. június 14. 13:25

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter rögtönzött kunmadarasi sajtótájékoztatóján kijelentette: az európai agrárminiszterek tanácsa kétszer konzultált az európai zöldségtermelők németországi hasmenésjárvány miatti veszteségeiről, a gazdák kártalanításáról - így a magyarokéról is - politikai döntés született.

A miniszter ezzel Szanyi Tibor szombati kijelentésére reagált, aki szerint Fazekasnak az uniós elnökség végével le kellene mondania posztjáról, mivel nem látta el megfelelően feladatát a kár mérséklésével kapcsolatban. „Véleményem szerint az unió gyorsan reagált a problémára, és (...) arról nem tehetek, hogy vannak országgyűlési képviselők, akik (...) nem olvasnak újságot”  - tette hozzá a vidékfejlesztési miniszter. Fazekas Sándor szerint egyébként „az lehet, hogy Szanyi az MSZP arca, de az biztos, hogy nem az esze”.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nomármost
2011. június 14. 15:06
Tökéletes megfogalmazása az mszp lényegének!!!!!!!
Gombóc XVI. Artúr
2011. június 14. 14:45
Ne tessék bántani Szanyi kapitányt! Böszme mellett ö másik nagy reménység. Mármint annak aki abban reménykedik, hogy 2014-ben az MSZP illetve a maradványa, az 5%-ért fog küzdeni...
drieno
2011. június 14. 14:43
már mér ne lehetne szanyi kapitány az mszp esze ez a teória sok mindent megmagyarázhatna
kispufi
2011. június 14. 14:11
igaz. amit persze az okos ember finom élccel old meg. a beképzelt meg durván, bunkón, nagyképűen, magas lóról. szíjártósan. nem tudom, ezt most miért kellett megint így.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!