Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Dzsudzsák: Tényleg boldog vagyok

2011. június 14. 12:56

Azért igazolt az orosz ligába, mivel egyedül az Anzsi Mahacskala tett teljes körű ajánlatot játékjogáért - mondta el Dzsudzsák Balázs egy orosz lapnak.

2011. június 14. 12:56

 Dzsudzsák Balázs interjút adott a Sports.ru nevű orosz honlapnak, melyben elmondta: azért fogadta el az Anzsi Mahacskala ajánlatát, mivel ez volt az egyetlen egyesület, mely teljes értékű ajánlatot tett a megvásárlására.

Tényleg boldog vagyok. Az átigazolásom értékéről nem fogok beszélni, de tudom, hogy a PSV Eindhoven történetének harmadik legértékesebb játékosaként jegyeznek. Természetesen a pénz is számít, de emellett a futballnívó is sokat nyom a latban: ha összevetem a holland és az orosz bajnokságot, úgy gondolom, az orosz az erősebb” - fejtette ki a magyar futballista.

Dzsudzsák beszélt arról is, hogy szülei normálisan kezelték a hírt, miszerint fiuk az orosz bajnokságba igazolt. Dzsudzsák egyébként mindeddig nem találkozott Szulejman Kerimovval, viszont hallott arról, hogy Roberto Carlost egy Bugatti Veyronnal lepte meg. A focista viszont más értékeket helyez előtérbe: „Számomra a legfontosabb dolog az életben az egészség. Ha ez megvan, tudsz élni, futballozni, elégedett lehetsz. Amúgy meg nekem is van autóm, nem Bugatti Veyron, hanem az én kedvencem, egy BMW M6-os

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steppenwolf
2011. június 14. 22:25
Gondolom most már Linda is boldog. Eladta a lelkét pályafutása legfontosabb 4 évére egy oligarchának, akit bármelyik nap, bármelyik percében agyonlőhetnek a dagesztáni vendégmarasztalók, aztán szépen visszaesik a Mahacskala a szovjet megyei bajnokságba, ahonnan jött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!