Belgrádba utazik Orbán

2011. június 13. 17:36

Mirko Cvetkovics kormányfővel és Borisz Tadics elnökkel találkozik a magyar kormányfő.

2011. június 13. 17:36
A miniszterelnök kedden Mirko Cvetkoviccsal, Szerbia miniszterelnökével, majd Borisz Tadiccsal, a Szerb Köztársaság elnökével találkozik. A kormányfők tárgyalása után közös sajtótájékoztatót tartanak. 
 
Május elején Schmitt Pál találkozott a szerb miniszterelnökkel és az államfővel, illetve Slavica Djukics Dejanovics parlamenti elnökkel. Orbán Viktor legutóbb 2010. november 26-án járt Szerbiában. 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2011. június 14. 10:29
Miért nem kűld kérdőíveket Belgrádba, ahelyett, hogíy utazgat össze-vissza? Mint olvasom, újabb kérdőívekkel keres meg bennünket a kormány. Nem is rossz! De ha csak ennyire képesek, akkor simán le kellene cseréni őket egy szavazatszámláló automatára. Ennyit az is meg tud csinálni és legalább nem lenne vádolható azzal, hogy hazudott, amikor azt mondta, hogy tudja mit és hogyan kell csinálni az országgal.
Machiavelli
2011. június 13. 23:43
Én csak azt kérném a Miniszterelnök Úrtól, hogy a temerini fiúk ügyében tegyen lépéseket, jó politikus módjára az EU csatlakozással párhuzamosan emlegesse fel a történteket és említse meg, hogy jótékony hatással lenne a csatlakozási tárgyalásokra egy elnöki kegyelem... Nem várjuk el a nyilvános bocsánatkérést, csak szép csöndben engedjék ki őket.
huttinger
2011. június 13. 22:13
Orbán mikor veszi már észre, hogy mennyit is ér?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!