Romagyilkosságok: tagad a harmadrendű vádlott

2011. április 08. 11:20

Nem tesz vallomást Pető Zsolt, a romagyilkosságok harmadrendű vádlottja, ezért a bíró a nyomozati vallomás ismertetésével folytatta az eljárást.

2011. április 08. 11:20

Továbbra sem tesz vallomást a romagyilkosságok perének harmadrendű vádlottja, Pető Zsolt és tagadja, hogy bűncselekményt követett volna el. A bíró Pető nyomozati vallomásának ismertetésével folytatta a büntetőpert.

Az első-, illetve másodrendű vádlott Kiss-testvérek vallomásukban bűntársnak nevezték Pető Zsoltot. A férfi ugyanakkor már a nyomozati vallomásában sem beszélt a galgagyörki, a piricsei és a tarnabodi támadásokról. A vádlottak közül egyedül ő rendelkezik meghatalmazott védőügyvéddel.

Frissítés

A tárgyaláson megjelent Csorba Csaba, a tatárszentgyörgyi támadás 27 éves áldozatának édesapja. A férfi újságíróknak elmondta: a rendőrság kezdetben a lőszerhüvelyek és Molotov-koktélok megmutatása ellenére balesetről beszélt. Csorba szerint a hatósági intézkedés miatt több feljelentést is tettek, ám panaszukat elutasították. A tatárszentgyörgyi helyszíni szemle miatt egyébként többek között Gyurcsány Ferenc utasítására is indítottak vizsgálatokat, a hiányosságok miatt fegyelmi eljárásokra is sor került.

A pénteki tárgyaláson ismertetett rendőrségi iratokból kiderül: a Tiszalöki és Galgagyörki gyilkosságok esetében hívták egymást a gyanúsítottak. A négy férfi a vád szerint külön a gyilkosságok elkövetéséhez szerzett be telefonokat, a támadások során azokkal kommunikáltak.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rush
2011. április 08. 15:47
Tele a hócipő már ezzel a hírrel... bezzeg amikor cigány gyilkol arról mélyen kussba van a média ...háromszor vágták át a torkát , alig tartotta valami a fejét, a kést a hátába szúrták és benne hagyták http://kuruc.info/r/6/76488/ http://www.youtube.com/watch?v=ct-cj_svP08&feature=player_embedded nagy jogvédők mi van ezzel az esettel, vagy a magyart lehet nyugodtan kirabolni és megölni ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!