Kövérhez fordult a Mazsihisz

2011. február 21. 20:09

A szövetség szerint módosítani kellene a házszabályt, mert a múlt héten több ízben súlyosan megsértették a parlament tekintélyét.

2011. február 21. 20:09

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) vezetői levélben fordultak Kövér Lászlóhoz, az Országgyűlés elnökéhez. A Mazsihisz szerint a parlament február 14-i ülésén történtek súlyosan megsértették az Országgyűlés tekintélyét.

Kifogásolták, hogy Vona Gábor egy betiltott szervezet uniformisában jelent meg, majd az egyik kisebbség elképesztő és indokolatlan népszaporulatáról értekezett. A Jobbik egy másik képviselője pedig azt kiabálta a külügyminisztériumi államtitkárnak, hogy nem találja a kipáját, amivel kapcsolatban az államtitkár megjegyezte, hogy ez a kimeríti a zsidózás kategóriáját.

A Mazsihisz azt javasolja: módosítsák a házszabályt úgy, hogy a jövőben meg lehessen akadályozni a jogszabálysértő magatartást, illetve a gyűlöletkeltést.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2011. február 22. 19:01
Nem kell fosni zsidok, ha elnyugodtok a valagatokon nem lesz baj. Eloszor a cigok jonnek :P
Thomas Müller
2011. február 22. 15:19
Miért ne lehetne zsidózni a parlamentben? Vagy lassan már ki sem lehet mondani, hogy zsidó, annyira szégyellik? Erről csak maguk tehetnek.
magnamater
2011. február 22. 11:03
Vona szavától sértődni, ávósok szavától börtönben rohadni lehetett. Tesz róla a MAZSIHISZ, hogy Vona bűnhődjön, gyilkos ávósoknak haja szála se göbűljön. Vámos is megmondta, de mindenki tudja, kik voltak az ÁVÓnak a tisztikara. Szájragasztással tűntetni itt már régóta esélyes, cigányok és mások bűneit sorolni fölötte veszélyes.
Honfi-fi
2011. február 22. 10:16
De most egészen komolyan ! Nem ég le a MAZSIHISZ pofájáról a bőr?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!