Az alpolgi ribanckái

2011. február 04. 09:29

Lemondatnák a kiskunmajsai alpolgármestert, mert kritikusai szerint túl bizalmas kapcsolatot ápol(t) a Facebookon fiatal fiúkkal - írja az atv.hu.

2011. február 04. 09:29

Lemondásra szólította fel Kiskunmajsa fideszes-kereszténydemokrata alpolgármesterét, Abonyi Henriket a jobboldali Polgári Szövetség Majsáért nevű szervezet. Közleményük szerint a politikus - aki a kiskunfélegyházi Darvas József Általános Iskola igazgatója és a majsai Dózsa György Gimnázium óraadója, valamint a helyi KDNP elnöke is egyben - a Facebookon megengedhetetlenül bizalmas viszonyt ápol fiatal fiúkkal.

A közlemény szerint a város oktatásért és ifjúságért felelős alpolgármestere többször „ribanckáimnak” szólítja a fiúkat, mikor felháborodik, de a reakciói közé tartozik az „elpicsázlak” vagy a „kapjátok be ...” fordulat is. Az alföldi kisvárosban már hetek óta téma Abonyi alpolgármester és a diákok viszonya. Többen is lementettek olyan párbeszédeket a Facebookról, amelyek alátámasztják a fenti közleményben leírtakat. Az atv.hu gyűjteményt közöl a Facebook nyilvánossága előtt folytatott párbeszédekről.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MakkA
2011. február 06. 22:22
Ha lenne akarat 24 óra alatt azonosítani lehetne, hogy honnan tették a bejegyzéseket. (Egy ember három nap alatt.) De ebben az országban sosincs akarat a rendrakásra - és mivel minden mocsokság következmények nélkül marad, újra és újra elkövetik. m.a.
honphibu
2011. február 04. 11:06
Na, a kommentek számából látható, hogy Cserkész valamiért érintett az ügyben. Igaz, Polgármester Úr?
drieno
2011. február 04. 09:37
ez tényleg nem normális, feltéve, hogy tényleg igaz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!