Öt forintot kap a MODEM-vezér

2011. január 24. 18:05

A Modem igazgatója, Gulyás Gábor - akit február 1-től a Műcsarnok élére neveztek ki - júniusig havi öt forintért irányítja a debreceni intézményt.

2011. január 24. 18:05

Kósa Lajos polgármester tájékoztatása szerint hétfőn módosították Gulyás Gábor egyébként június elsején lejáró munkaszerződését: június 1-ig megbízási szerződéssel, 5 forint havi javadalmazással látja el a Modem Modern és Kortárs Művészeti Központ igazgatói feladatait.

Erre azért volt szükség, mert folyamatban van néhány olyan jelentős kiállítás előkészítése, amely Magyarországon még soha nem látott esemény lesz, s azok megvalósításáról Gulyás Gábor tárgyalt, az ő aláírása szerepel a megállapodásokon, így Kósa szerint indokolt, hogy végigvigye a folyamatokat.

Gulyás Gábort a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. vezérigazgatója nevezte ki nemrég a Műcsarnok ügyvezető igazgatójává. A kinevezés Szőcs Géza kultúráért felelős államtitkár szakmai javaslata alapján történt.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ulloiut
2011. január 25. 17:00
Még jó, hogy csökkent az SZJA: így négy forint marad belőle. Az előző kormány alatt csak hármat kapott volna.
nick89
2011. január 25. 09:13
Szerintem sokan követhetnék a példát. Bár sok pozícióban a Nokiás-doboz vagy a kínaiaktól az adómentességért szedett sáp a valódi pénz. Meddig még???? Ébresztő Fidesz!!!
honphibu
2011. január 24. 19:10
Erre most poén vagy Nemzeti Cinizmus?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!