Újabb újságíró akart csenddel tiltakozni

2010. december 28. 10:18

Újabb újságíró tiltakozott a médiatörvény ellen. Ezúttal az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Jászberényi Sándor szerette volna kifejezni véleményét hallgatással.

2010. december 28. 10:18

Kedd reggel az MR1 180 perc című műsorában Bálint István műsorvezető a legálisan is beinduló csernobili turizmusról kérdezte volna Jászberényi Sándor újságírót. Jászberényi azonban a válaszadás előtt szerette volna egy perces néma csenddel kifejezni szolidaritását a műsorvezetőkkel, valamint tiltakozni az új médiatörvény ellen - írta meg a Médiablog.

Bálint István ezt nem engedte meg, bár az újságíró utána hajlandó lett volna válaszolni a feltett kérdésre. Végül az MR1 szignálja szakította meg a konfliktust, a műsor pedig tovább folytatódott a riport nélkül.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de karatna
2010. december 29. 20:39
Mong Attilát nem akarjuk soha az életben hallgatni!
de karatna
2010. december 29. 20:36
Újabb újságíró tiltakozott a médiatörvény ellen. Ezúttal az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Jászberényi Sándor szerette volna kifejezni véleményét hallgatással. ----------------------------------------------------------------- Na ennek a felmenői meg miről magyarosítottak. Mert ilyen név még a XVIII-ban , hogy " Jászberényi nem volt!
nyugalmazott tanár
2010. december 29. 09:31
Ha végre minden mocskolódó, hazudozó, lélekromboló újságíró, akik a törvényt kiprovokálták, "csenddel tiltakozna", és ezt betartaná vagy 40 évig, én lennék az első, aki követelné a törvény visszavonását. De ez az önkéntes kussolás még fél óráig sem tart, sajnos. Így hát hajrá médiatörvény!
1120
2010. december 28. 17:57
Többet nem kell meghívni az ilyen tetvet. Kábé ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!