Egy informatikus volt Budaházy bombagyártója

2010. november 09. 14:45

Kicsúszott a rendőrség kezéből, pedig már a meleg-felvonulásokon is a hatóság látókörében volt Sz. Endre, a Hunnia Mozgalom egyik katonája. Azzal gyanúsítják, hogy ő készítette a bombákat Budaházy György számára. Nemzetközi elfogató parancsot adtak ki ellene.

2010. november 09. 14:45

Már a melegfelvonulásokon a rendőrség látókörébe került, végül mégis kicsúszott a hatóság kezéből Sz. Endre, a Hunnia Mozgalom egyik katonája. Rendőrségi dokumentumok szerint az informatikus végzettségű férfi gyártotta a Hunnia Mozgalomnak a futball-labdákba rejtett robbanószerkezeteket. Sz. Endrét az ügyészség robbanóanyaggal és robbanószerrel megvalósított terrorcselekmény elkövetésével mint társtettest és a lakosság megfélemlítése céljából rongálással megvalósított terrorcselekményekkel vádolja. Elfogására európai és nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a rendőrség. Szintén a hivatalos dokumentumok írnak arról, hogy Sz. Endre Budaházy bizalmasa volt.

A Magyar Nemzet korábban számolt be arról, hogy 2009 áprilisában az érdi Tesco parkolójában Budaházy György utasította a Hunnia Mozgalom katonáit, hogy hajtsanak végre robbantásokat. A találkozón Sz. Endre átadott a csoport egyik sejtjének egy labdába rejtett robbanószerkezetet, majd Százhalombattára indult S. Józsefért, akivel együtt robbantottak volna pokolgépet egy adonyi országgyűlési képviselő házánál.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2010. november 09. 22:29
Bocs, "canis merga". Miért nem írtam qtyaszart?
Rush
2010. november 09. 16:40
Miért nem gyurcsánnyal foglalkozik az álmagyar nemzet ujság? Olyan híreket tálal, melyek nincsenek bizonyitva Egyáltalán hogy jut ezekhez a hírekhez ami csak a nyomozati anyagba van? Aljas egy szennylap lett ez is, csapkodhatják egymás hátát a magyar hírlappal. Gyurcsányt, aki felelős az ország tönkretételéért most nem akarják rabszijon látni, vajon miért? Csak nincs közös bizniszük a fidesznek és gyurcsánynak? Budai sz@rt se csinál , csak célozgat gyurcsányra aztán körberöhögik az ügyészségen Nem lesz itt fellelőségre vonás, csak a kishalakat meg a politikai ellenségeiket csukják börtönbe, ez a nemzeti fidesz ..............
Öreg
2010. november 09. 16:28
Hol maradt az ártatlanság vélelme? Egyelőre én még csak gyanukról hallottam, de a "leleplező felvételek" nem voltak valami meggyőzőek. Annyira homályos volt ott minden a parkolóban, lehet, hogy én vártam az unokámat és közben odajött három ember és megkérdezte, merre van Fényeslitke. Megjegyzem, gyanusak voltak, az egyik ugy nézett ki, mint a börtönből most szabaduló szabolcsi vaskereskedő./Igen, a Veres társa!/
bmucsai
2010. november 09. 16:11
Mivel a bombát informatikus készítette, elég windows-osra sikeredett. Mindenesetre aggasztó a mérnök képzés színvonalának csökkenése. Ami a "bizonyíték" hangfelvételt illeti nem tűnt túl életszerűnek az előadás. Mindenesetre a sok vamzer miatt nem sikerült lenyelnie a százdollárost. Mindenesetre az olyan a patkányok, akik annak idején Mansfeld Pétert lázították a börtönben, most Budaházival elhitették, hogy vezénylő tábornok. A fiatalok ugyan bátrak, de kevéssé immunisak a hálózati módszerekkel szemben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!