Tanúvallomás: Bakonyi tudott a veszélyről

2010. október 12. 11:00

A Blikk információi alapján egy tanúvallomásban az áll: a MAL Zrt. vezetői elhallgatták a zagytározó gátjának rossz állapotát és nem tették meg a szükséges intézkedéseket.

2010. október 12. 11:00

A Blikk értesülései alapján a rendőrség olyan tanúvallomások birtokába jutott, melyek bizonyítják: Bakonyi Zoltán, illetve a MAL Zrt. felső vezetése  tudott a gátszakadás lehetőségéről, ám az óvintézkedések helyett elhallgatták azt.

A bulvárlap úgy tudja: a vallomásokban arról is szó esik, hogy van olyan MAL-üzem, ahol az alkalmazottak feje felett savat és lúgot szállító cső kígyózik. Ezek meghibásodása esetén állítólag nyugdíjas alkalmazottakat hívnak be, mivel csak ők tudják, melyik mit szállít.

Az ORFK közölte: Bakonyi Zoltánt az iszapkatasztrófával való összefüggésben több ember halálát okozó közveszélyokozás és környezetkárosítás bűncselekményével gyanúsítják.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rücsök
2010. október 12. 20:33
Kínában ezért simán felakasztanák.
tevevanegypupu
2010. október 12. 11:59
Na jo, azert mindent nem kell elhinni. Esetleg egy fenykepet ha lathatnank a csopogo csovekrol..
szempontpuska
2010. október 12. 11:51
Vannak helyzetek amikor a Blikk is jól jön mérvadó forrásnak :-)
szempontpuska
2010. október 12. 11:51
Vannak helyzetek amikor a Blikk is jól jön mérvadó forrásnak :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!