Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A Hunnia Lendvai ellen is merényletet tervezett

2010. október 29. 08:14

Budaházyéknak nem sikerült elsőre a robbantás Szilvásy György házánál - a szerb kapcsolaton keresztül szerzett bomba besült. A Hunnia merényletet tervezett Lendvai Ildikó ellen is, a politikusra a liftet akarták rárobbantani.

2010. október 29. 08:14
Budaházy György, a Hunnia-ügy elsőrendű vádlottja 2008 májusában döntött úgy, hogy fel kell térképezni Szilvásy György titokminiszter lesencefalui házát, ezzel S. Tibor és B. Gábor tizenhatodrendű vádlottakat bízta meg - írja a Magyar Nemzet. A csoport többször körbejárta az épületet, a menekülési útvonalat is megtervezték, majd próbarobbantást is végrehajtottak. Benkő György százhalombattai vállalkozó elmondta, a robbantáshoz használt C4-et Budaházy Györgytől kapták, aki ezt egy szerb kapcsolaton keresztül szerezte.
 
– Állítólag elsőre besült a cucc náluk, sőt egy részeg biciklissel is majdnem összefutottak, amikor csuklyával a fejükön ott álltak a ház előtt. […] Ez augusztus 20. körül volt, ezt mondta Soma (S. József másod rendű vádlott) – olvasható Benkő György vallomásában. A csoport merényletet tervezett Lendvai Ildikó ellen is, a politikusra rá akarták robbantani a liftet.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kaducsa
2010. október 29. 15:33
http://www.hirado.hu/Hirek/2010/10/29/15/Felfuggesztettel_meguszta_a_jobbikos_honatya.aspx
Kaducsa
2010. október 29. 13:06
Ez a Budaházy György hazafi - a világ cikije. Ki szopja be?
Trükkök Százai...
2010. október 29. 11:55
Az a baj, hogy azért nem is olyan vicces az egész.Minden épelméjű ember számára nyilvánvaló, hogy ez az egész 'terrorszervezet'-sztori egy egetverően nagy baromság.Főleg a "perdöntő" videófelvétel a robbanóanyaggal tömött focilabdáról...Rém ijesztő, hogy ennyire ócska és szánalmasan ingatag vádak alapján évekre le lehet csukni akárkit!Konkrétan boszorkányper-színvonal.Azt gondolom Budaházy itt vágta el magát :http://www.youtube.com/watch?v=WAgCiGhUaXQ
kissapka01
2010. október 29. 11:35
http://www.youtube.com/watch?v=P2pOwM7v9I0&feature=player_embedded#!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!