Nem nyomoznak tovább a Magyarok Nyilai ügyében

2010. június 15. 08:42

Budaházy György egy éves előzetes letartóztatása június 19-én jár le, az ügyészség kezdeményezi meghosszabbítását. Összesen 17 személy gyanúsított, Budaházyval együtt 11-en előzetes letartóztatásban vannak.

2010. június 15. 08:42
A Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a Népszavának nyilatkozva elmondta, hamarosan kezdődhet a több ezer oldalnyi nyomozati iratanyag ismertetése a gyanúsítottakkal és védőikkel, ezután készíthetik el a vádiratot. Budaházy György egy éves előzetes letartóztatása június 19-én lejár, az ügyészség ezt meghosszabbítaná. A Fővárosi Bíróság még a hét folyamán hoz nem jogerős döntést a kérvénnyel kapcsolatban. Az ügyben 17 személy gyanúsított, Budaházyval együtt 11-en vannak előzetes letartóztatásban.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
==T==
2010. június 15. 12:44
Azt tudni kell, hogy BGY ellen hivatalosan még mindig nincs vádemelés. Szvsz ha valós bizonyítékok alapján tartanák bent, már rég lenne. Amúgy az usákoknál ilyenesetben max 3 hónapig lehet valakit előzetesben tartani.
drienovác
2010. június 15. 11:12
kemény lesz, a magyarok nyulai koncentrált támadást terveztek a káposztaföldek ellen, az akciótervet a hiller falán tesztelték, lendvai ildikóval is akartak erőszakoskodni, de mikor kijózanodtak, elvetették a tervet.... jó játék a répázás, de nem mindegy, kivel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!