Oszitól kérnek segítséget

2010. május 23. 12:28

Molnár Oszkártól kérnek segítséget a boldvai romák. Az edelényi polgármester országos felhívást tett közzé.

2010. május 23. 12:28

Molnár Oszkár edelényi polgármestertől, független országgyűlési képviselőtől kértek segítséget a boldvai cigányok annak érdekében, hogy az árvízben használhatatlanná vált ágyaik helyett használható bútorokat kaphassanak - írja a Népszabadság. A települést napokra elöntötte az Ördög-patak vize, amely a romák áltak lakott településrészen 100-150 házat vett körbe.

Molnár Oszkár a Népszabadságnak azt mondta: felhívást tesz közzé ágyak beszerzésére. Arra kéri az ország segíteni képes lakosait, hogy jó állapotban lévő, de már nem használt ágyaikat és ágyneműiket juttassák el a boldvai önkormányzathoz, vagy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Központhoz.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. május 23. 22:48
Csak megkérdezem: hol voltak ezek a romák, amikor a gátakat kellett védeni?? Igen ott voltak, csak párméterrel arrébb, s hálóval halásztak! A körzet ogy képviselője MO, s persze hogy hozzáfordultak! S szerintem Oszi , ha tud segíteni fog.
Öreg
2010. május 23. 21:49
Még szép, hogy Molnár Oszitól kérnek segitséget.Talán Kolompár Orbántól kértek volna? Az még a használt ágyakat is ellopatná. /Mint az üdülőből a felszerelést/
Horizont
2010. május 23. 16:43
Bajban közel a segítség, az országháza meg messze van! Ha tavaly a jogvédők nem csináltak volna ilyen nagy cirkuszt Molnár körül, hanem gondolkoztak volna előbb akkor nem lett volna semmi baj.
trust
2010. május 23. 16:14
Te magadból indulsz ki? Molnár Oszkárt azért zárta ki a fidesz, mert a romák, vagy cigányok mindegy hogy írom le, felháborodtak rajta, hogy le merte írni, hogy mit hallott róluk. Egyébként meg a magyarok akik öltek, betörtek, raboltak, fajtalankodtak, ugyanúgy megérdemlik a büntetést, mint a romák, vagy cigányok, ahogyan akarod!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!