Milliók az antifasisztáknak

2010. május 31. 12:19

Több milliót kapott a Mozgó Világ, és az antifasiszták is támogatást kaptak a Miniszterelnöki Hivataltól.

2010. május 31. 12:19

Az oktatási tárca után a Miniszterelnöki Hivatal is pénzosztásba kezdett a kormányváltás előtti napokban. Tízmilliót kapott a balliberális Mozgó Világ, de búcsúzóul megsegítették a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségét és a Magyar Antifasiszta Ligát is - írja a Magyar Nemzet.

A kancellária honlapján nyilvánosságra hozott adatok szerint 9,9 millió forintnyi támogatást kap az MSZP közeli Mozgó Világ folyóirat, a hivatalos indoklás szerint a március és szeptember közötti számaik finanszírozására. A folyóirat Hiller István oktatási és kulturális miniszter külön keretéből is hétmillió forintot kapott idei lapszámainak megjelentetésére. Vagyis egy időben két minisztériumtól is komoly segítséghez (összesen 17 millió forinthoz) jut az újság. A Mozgó Világ a korábbi esztendőkben részesült a MeH és a kulturális tárca pénzcsapjaiból, de emellett az MSZP pártalapítványától, a Táncsics Mihály Alapítványtól is több millió forintot kapott – írja a hétfői Magyar Nemzet.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vendée
2010. május 31. 14:33
"Megélhetési bűnözés" után itt egy jó kis "megélhetési antifasizmus" :-)! Jól szórakoznék rajta, csak az a baj, hogy az én adómból is kaptak erre pénzt.
szürkemókus
2010. május 31. 12:40
Tényleg áttekinthetetlen a honlap! Nem találtam meg :( OMG!
WonderCsabo
2010. május 31. 12:35
A nagy antifasiszták éppen ma öltek meg egy segélyhajón 10 embert... Civileket, önkénteseket.
denever
2010. május 31. 12:28
Bazmeg, Pista, hol vannak itt fasiszták?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!