Halálra gázolt egy kerékpárost a Loki védője

2009. augusztus 30. 06:48

Bodnár László péntek este Nyírbátor határában hátulról elütött egy kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette. A futballistát könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

2009. augusztus 30. 06:48
A Debrecen labdarúgója szüleihez tartott késő este Mátészalkára, amikor a baleset történt."Pénteken 21 óra körül Nyírbátor lakott területén kívül, a Császári úton személygépkocsi gázolt el egy előtte közlekedő kerékpárost - áll a rendőrségi közleményben. - A láthatósági mellényt viselő, 34 éves nyírvasvári illetőségű férfi a helyszínen életét vesztette. Az ügyben szakértők bevonásával büntetőeljárás indult. Az autót vezető 30 éves férfit könnyű sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrség eddigi vizsgálatának adatai szerint a gépkocsivezető hibája okozhatta a balesetet". A közlemény szerint a válogatott védő feltehetően nem a látási- és útviszonyoknak megfelelő sebességgel vezetett.

A szon.hu értesülései szerint a baleset a 471-es főúton történt, Bodnár Nyírbátorból haladt Mátészalka felé. Az 55-ös kilométerszelvénynél a menetirány szerinti jobb oldalon hátulról nagy erővel elgázolt egy kerékpárt, a rajta ülő férfit felkapta a motorháztetőre, vitte tovább, majd a jobb oldali árokba ejtette. Az áldozat megkeresésébe a műszaki mentéshez riasztott nyírbátori tűzoltókat is bevonták. Az ütközés erejétől a Mercedes tetejének pereme deformálódott, a szélvédő beszakadt. A mentők nem segíthettek a kerékpároson, erősen valószínű, hogy azonnal meghalt. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei RFK szóvivőjének tájékoztatása szerint Bodnárt a helyszínen megszondáztatták, nem volt ittas, de mivel a gázolásnak halálos áldozata van, a futballistától később vért is vettek.

A klub vezetői egyelőre nem nyilatkoztak érdemben, várják, hogy kézhez kapják a hivatalos rendőrségi jelentést. A DVSC harmadik a bajnokságban, Bodnár a szombati Nyíregyháza ellen 3-1-re megnyert keleti rangadón már nem is lépett pályára. Kiválása komoly veszteség lenne a BL-főtáblás Debrecennek, hiszen a válogatott védő kimondottan a nemzetközi meccsek miatt igazolt haza Ausztriából.

Kerékpárost gázolt halálra a DVSC BL-hőse (Index,MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
segabor
2009. augusztus 30. 10:01
Sokszorosan fájó eset ez. Mint biciklista, mélyen felháborít a baleset és annak körülménye (ti. gyorshajtás), továbbá hogy emiatt kiesik egy jó játékos mind a Debrecenből, mind pedig a válogatotti keretből, ahova Koeman várta. Most kell minden használható focista a BL és válogatotti meccsekhez, így biztosan megérezzük Bodnár hiányát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!