Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Egy lépésre a Loki a BL-től

2009. augusztus 05. 22:25

Kettős győzelemmel jutott a Bajnokok Ligája-csoportkör előszobájába a DVSC-TEVA, mely hazai pályán is 1-0 arányban győzte le észt ellenfelét.

2009. augusztus 05. 22:25

Debreceni mezőnyfölény jellemezte a találkozó első perceit, az első igazi helyzetet viszont a vendégek dolgozták ki. A folytatásban is érezhető volt a hazai fölény, ugyanakkor a játék képére rányomta a bélyeget a mérkőzés tétje, bár azért helyzetek mindkét oldalon adódtak. Ahogy Észtországban, idehaza is a 70. perc hozta meg az áttörést: Szakály Péter futott el a bal szélen, lepattintotta magáról Sisovot, középre passzolt labdáját Adamo Coulibaly kotorta néhány lépésről a bal sarokba.

Mielőtt sokan megnyugodtak volna a stadionban, az ellenfél került ziccerbe, és csak Polekszics bravúrjának volt köszönhető, hogy nem lett komolyabb baj a dologból. A végére aztán emberelőnybe is került a Debrecen, ami azonban érdemben már nem változtatott a találkozón, így a magyar bajnok kettős győzelemmel jutott a következő, immáron utolsó selejtezőkörbe. Amennyiben a Loki túljut soros ellenfelén, a BL főtáblájára jut, de kiesés esetén is az Európa Liga csoportkörében folytathatja.

A BL előszobájában a Loki - lemásolta tallinni sikerét a DVSC (Pepsifoci)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2009. augusztus 06. 14:34
Bár már nem vagyok debreceni, de hajrá Loki, mindörökké! Tegnap sem játszottak jól. Komolyabb ellenfél ellen ez kevés lesz. Mindenesetre az idei évkezdet jó alapot adhat arra, hogy okos gazdálkodással tovább erősödjön a csapat.
zoli28
2009. augusztus 06. 09:02
Ha második meccs a Népstadionban lesz (és az elsőn nem kaptunk ki 5:0-ra), talán még ki is megyek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!