Urbán távozik az OTP-től

2009. július 31. 17:47

Eltérő vezetői felfogása miatt távozik Urbán László vezérigazgató-helyettes a banktól.

2009. július 31. 17:47
Az egységes menedzsmentszemlélettől eltérő vezetői felfogás miatt szüntették meg az OTP közleménye szerint Urbán László vezérigazgató-helyettes munkaviszonyát. A közös megegyezéssel született döntés nyomán Urbán László igazgatósági tagsága is megszűnik, de ez a testület működőképességét nem befolyásolja. A munkaviszony megszűnésével egyidejűleg Urbán lemond valamennyi, a társaság érdekeltségeiben viselt pozíciójáról.

Urbán László 2007. január 15-étől volt az OTP Bank vezérigazgató-helyettese, a stratégiai és pénzügyi divízió vezetője, 2008. április 25-étől az igazgatóság tagja. A BÉT honlapján elérhető közlemény szerint szakmai tevékenységéért, s ezen belül a pénzügyi válság hatásainak mérséklése érdekében végzett munkájáért elismerésüket fejezik ki az OTP vezetői. Az OTP Bank Nyrt. stratégiai és pénzügyi divíziójának vezetésével a bank elnök-vezérigazgatója Bencsik Lászlót bízza meg, akit a szükséges engedélyek kézhezvételét követően a divízió élére vezérigazgató-helyettessé nevez ki.

Távozik Urbán (Index)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!