Magyar Péter mintha Hadházy és Jakab Péter „szerelemgyereke” lenne – REAKCIÓ Megadjával

2024. szeptember 06. 19:00

Kik hallgatnak a Tisza Párt vezetőjére? Miért mondhatott le Kuleba ukrán külügyminiszter? Mi lesz a Fővárosi Közgyűléssel? Heti hírmagyarázat a Századvég kutatóintézeti igazgatójával, Szilvay Gergellyel és Kacsoh Dániellel.

2024. szeptember 06. 19:00
null

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:


 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. szeptember 07. 14:15 Szerkesztve
Ezt vedd észre! Magyar Péter látványosan leleplezi önmagát. A különbözö társkeresö oldalakon, - ahol egyszer már én is megtréfáltam Petyót -, olyan User alatt fut, hogy "Magyar Péter The Man" bruhahaha... Nekem van egy utálatos szokásom: ha ránézek egy szóra, vagy kifejezésre, elkezdem cserélgetni benne a betüket, érdekel, hogy mit lehet belöle kirakni. Fogózkodj meg, a "Magyar Péter The Man" - böl azt lehet kirakni, hogy: "Agyrém, Hanta, Permet", bruhahahaha.... A fickónak nincs szerencséje, mindig kilóg valamilje valahonnan...
Palatin
2024. szeptember 07. 14:13
Magyar Péterrel már ott kezdödik a baj, hogy ö emberileg is egy összeférhetetlen, abnormális egóval rendelkezö pszichikailag labilis, kiszámíthatatlan, önmagát erösen túlértékelö, robbanékony személy, akinek fö motivációja a bosszú, a revans. Mint ilyen politikusnak teljesen alkalmatlan. Péter, te nadrágcsattal nőt verő férj, Ajánlom néked, hogy a bőrödbe férj, Ideje, hogy Judíttól bocsánatot kérj, S hogy lázálmodból magadhoz térj. Népünktöl áldást te soha ne remélj. Most már, - megismerve MP linkségét -, nyilván mindenki elhiszi, hogy amit Varga Judit mondott erröl a modortalan, eszelös, szociopata nyikhajról, a valóban igaz. Ez a fickó nem úra se a szavainak, se a tetteinek. Úgy viselkedik, mint egy karácsonyi vásárra betévedt vadkan. Le fog zuhanni a csillaga, úgy mint 1956-ban az ötágú vöröscsillag a Csepelmüvek homlokzatáról. Már a leghangosabb, leglelkesebb támogatói is kezdenek egyre nagyobb távolságot tartani töle. Elég gyorsan ki fog derülni, hogy a fickó egy tök alsó.
evpus
2024. szeptember 07. 07:56
Az uszítást beveszi a csürhe, az élteti, semmi más.
kastellorizo
2024. szeptember 07. 05:50 Szerkesztve
kelemikes-2 2024. szeptember 06. 22:32 Azért, mert Bese egy civil, ügye a katolikus egyházra tartozik. Nem politikai ügy. Ezzel szemben Magyar Péter közéleti szereplő, hazudozása és képmutatása közügy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!