Elszigetelődés? Orbán Viktornak világpolitikai mozgástere van – REAKCIÓ Dull Szabolccsal

2024. július 19. 19:23

Mi következhet a magyar békemisszióból? Magyar Péter miért támogatta Ursula von der Leyent? Hogyan tovább, Karácsony Gergely? Vita és elemzés az újságíróval, Szalai Laurával és Kacsoh Dániellel.

2024. július 19. 19:23
null

*

A békemisszió, Orbán Viktor és a soros elnökség, az Európai Parlament alakuló ülés, Ursula von der Leyen újraválasztása, Donald Trump esélyei, Magyar Péter dilemmái, gondok a Fővárosi Közgyűlésben – a hét közéleti témáit ezúttal Dull Szabolcs, Szalai Laura és Kacsoh Dániel beszélték ki, némi vitával fűszerezve.
 

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­­é­­­k­e­l­­d­ ­­a­­­ ­s­z­­e­­x­i­ ­­­p­­u­n­­­c­­­i­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Menhetten
2024. július 20. 06:08
Minden státuszt megragad, hogy ebből beteljesíthesse beteges elméjének képzeletét, mely szerint ő lesz Európa egyedüli ura.. Remélem ez soha nem sikerül neki! Ádáz idétlenkedése eredményeként egyre távolabb kerülünk az EU-túl és ő lehet a kiskakas a szemétdombon! Idejében kell eltaposni az ilyen férget, mielőtt még túl későn lesz!..
tapir32
2024. július 20. 04:32
A sok kis ovis attól érzi magát nagyfiúnak, hogy a miniszterelnököt mocskolja. Minden szavukkal a saját szegénységi bizonyítványukat állítják ki! A tekintélyszemélyük mocskolása az én bizonytalan, szorongó, alacsony önbecsülésű, instabil önképpel rendelkező emberek jellemzője. A ballibsi kommentelőknek Orbán Viktor a tekintélyszemélye, felettes Én-je. Szellemileg és érzelmileg is függnek Orbántól. Bármit mond vagy tesz Orbán azt, valami rosszra kell magyarázniuk vagy Orbánnak tulajdonítanak valami negatív dolgot pedig, Orbánnak semmi köze nincs hozzá. A szellemi teljesítményük a tagadásban merül ki. A tagadás nem önállóság, hanem függés a tagadottól. Ez, az infantilis függés állapota.
Isten jobb keze
2024. július 20. 00:03
Ha valóban nem jösszrá, ill nem látod az elszigetelődést orbánnál, akkor te nem is vagy magyar! Úgy hogy innentől kezdve takarodj a gecibe..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!