Albánia
ÉLŐ
Spanyolország
Horvátország
ÉLŐ
Olaszország

Gajdics Ottó: Magyar Péter követői a szeretet nevében kötnék fel a fideszeseket

2024. május 31. 18:59

Mi az EP-választás tétje? Hogy áll a Fidesz, s mi a helyzet az ellenzékkel? Ki dönti el, meddig tart az orosz-ukrán háború? Mandiner Reakció a publicistával, Szilvay Gergellyel és Kacsoh Dániellel, a felvételt a Mandiner Roadshow keretében, Debrecenben rögzítettük.

2024. május 31. 18:59
null

A teljes beszélgetés itt meghallgatható, megtekinthető:

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sormar-2
2024. június 06. 18:42
Már 1990-ben kellett volna, mert 1956-ban is a békemenetben voltál, nem a felkelőkkel! Így lettél a Népstabadság munkatársa. Gajdics vezetéknév egyébként jobb esetben horvát, rosszabb esetben szerb. Te mű nagy magyar!!!
syphax
2024. június 02. 10:19
"...gyaloggos" : hogyasszongya: "mit tennétek a NEM FIDESZ-esekkel, a SZERETET nevében?..." LESZARJUK-LESZARNÁNK MÉG AZ EMLÉKETEKET IS--A TÖRTÉNELEM TRÁGYADOMBJÁN, AHOVÁ TI SAJÁTMAGATOK PAKOLJÁTOK SZARJÁTOK KI...ÖNMAGATOKAT. Még "kinyíratásotok sem ér meg nekünk" egy lyukas petákot sem, de mi, ha megérné is AKKOR SEM VESZTEGETNÉNK RÁTOIK A DRÁGA SELYEMZSIDÓRT. SZARBÓL VAGYTOK, S AZ ILYEN SZAROKAT MINT TI..RANGON ALÚL TARTRANÁNK BÁNTANI..RÁTOK FINGUNK, ODA ENNYI ÖLÉG!
gyaloggos
2024. június 01. 17:14
GAJDICS! S TI, TE, BAYER, NÉZŐ, BENCSIK ANDRÁS mit tennétek a NEM FIDESZ-esekkel, a SZERETET nevében? Hm....? EZT már sokszor leírtátok, elmondtátok ! Hm....?
bagira002
2024. június 01. 09:08 Szerkesztve
Sok marha szaladva fut Gyurcsányné-Magyar után ismét az országot eltapsolhassák . Megtakarításokat ami állami kötvényekben bankokban kamatoltatott milliárdok https://www.blikk.hu/gazdasag/bank360/tortenelmi-rekord-bank360-vagyon-nyugdijpenztar/jvzjsgq A családtámogatásoknak 13 havi nyugdíjnak a mezőgazdasági támogatásnak a béremeléseknek az olcsóbb energiának nyoma vész . A guruló dollárosok ehhez nagyon értenek , Brüsszel érdekeit képviselik direkt ezért tülekednek hatalomba .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!