Rendkívüli!

Rendkívüli: iráni drónok indultak el Izrael ellen, küszöbön a háború

Békés Márton a Reakcióban: Magyar Péter egy szimuláció, az ellenzék válságjelensége

2024. március 22. 16:59

Mi lesz az új balos messiással? Rendszert vagy korszakot alkot az orbáni kormányzás? Politikai innovációt hoztak-e az influenszerek? Ezekről is szó esett a Terror Háza kutatási igazgatójával, Kohán Mátyással és Kacsoh Dániellel.

2024. március 22. 16:59
null

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:

 

 

Mandiner éves előfizetés féléves áron!

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-72
2024. április 14. 04:28
🍓 ️ F­­o­­r­r­ó­­­ l­­­á­­­n­­­yok sz­­ex­et ak­ar­­­n­­­ak, ba­sz­­­d m­­eg ők­­et 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
syphax-2
2024. március 27. 08:55
ÁLDOZATHIBÁZTATÁS!!!! Csodálkozom azon, hogy a mostani nagyhangú balliberális "megmondóembereknek"--pl. az ilyen Krug Emilia féléknek vagy Lukácsy Katalinoknak--most nem jut valahogyan eszébe ez a korábban sokat hangoztatott sőt mantrázott fontos fogalom!
kelemikes-2
2024. március 22. 22:52
minden el lesz követve a nyilvánosságra hozás ellen
Palatin
2024. március 22. 22:02
Magyar Péter olyan üstökös, mint az a füstgránát, amit Fekete-Györ a rendörökre dobott. Amig a Gyurcsány és Magyar féle hamis próféták nyomják a sódert a sok naív embernek, addig Orbánnak nincs alternatívája. Ezt mindenkinek világosan kell látnia. Egy olyan óriási rutinnal, politikai tehtséggel, leleményességgel, kitartással, hazaszeretettel rendelkezö vezetöt mint Orbán, egy ilyen jött-ment, alkalmatlan klikkel leváltani, az a magyarság 1100 éves történelmének az egyik legnagyobb baklövése lenne Orbán azért kell a magyaroknak, mert ö és pártja a Fidesz az EGYETLEN GARANCIA arra, hogy Magyarország hosszútávon szuverén, elégedett, modern, európai, magyar államként fennmaradjon, fejlödjön, átvészelje a mai zürös korszakot. Csak ez érdekes, más semmi, ha ezt a szerepet betöltik. Nekünk nem olyan "erkölcsös, bölcs, megvesztegethetetlen ... bruhahahaa.... oszlopszentek" kellenek, mint Gyurcsán vagy Magyar Péter, akik az országot az ócska libsi ideológia szellemében garantáltan tönkreteszik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!