A nyugati világban már a palesztin kérdés dominál – Mandiner Harctér

2023. november 09. 17:06

Bár a palesztin kérdés Amerikában is dominál, Washington továbbra is Izrael mellett áll. Amerika jelenlegi belpolitikai diszfunkcionalitása ugyanakkor hatalmas veszély az egész nyugati világra. Mandiner Harctér Robert C. Castellel és Bendarzsevszkij Antonnal.

2023. november 09. 17:06
null
Pócza István
Pócza István

A teljes műsor itt tekinthető meg: 

A beszélgetés podcast formában is meghallgatható: 

 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
453682
2023. november 09. 20:40
Izraeli apache helikopter kaszabolta le az izraeli civileket az okt7 zenei fesztiválon Erről is fog írni a mandiner a napi "egy zsidó meghalt" rovatban? The pilots were so confused at what they were seeing on the ground, they began essentially making educated guesses as to which were Hamas targets and who were civilians.
békalepcse2.0
2023. november 09. 19:35
Világunkban a vallási türelem lenne a legfintosabb a békéhez. Hok iy valósult ez meg majdnem teljesen? Szíriában, kegyetlen terror árán. Hol is baszták szét elsőként ezt a vallási békét? Szíriában. A világ nemlétező urai ragaszkodnak a forgatókönyvükhöz és nem tűrnek semiféle kibúvót az emberiség önnön kiírtásának a munkarendjéből.
békalepcse2.0
2023. november 09. 17:51
Az arab palesztin nem ellenfél egy háborúban, hanem az egész lakosság öngyilkos küldetést teljesít. A nőket harcosok mértéktelen ellésére kényszerítik, a gyerekek már ötévesen kiképzett gyilkosok. Ez nem az a konfliktus ahol a humánumnak bármiféle szerepet osztottak. Ez nem európai etikai mértékkel mérhető konfliktus, hanem ez a zsidó, keresztény kultúrkör puszta létének megvédése és hamarisan a második forduló már európában lesz hamarosan
fintaj-2
2023. november 09. 17:50
Kedves Castel4 Ha már egyszer Izrael lerombolta, biztonsági szempontokból ellenőrizni akarja Gázát, kvázi magáénak tekinti, akkor bizony kötelessége az övezetet, az ott élő embereket befogadni, állampolgárainak tekinteni, róluk gondoskodni, a terület közigazgatását megszervezni. Olyan nincs, hogy az ott élők azt tehetnek, amennyit megengedtek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!