„Mint egy sztriptízbár tulajdonos”, „mint egy fiatal Fidel Castro” – Tucker Carlson kiakadt Zelenszkij washingtoni látogatásán (videó)

2022. december 22. 19:16

„Csoda, hogy nem dobták ki!” – tette hozzá az amerikai tévés.

2022. december 22. 19:16
null

Mint ahogy arról a Mandiner is részletesen beszámolt, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a Fehér Házba látogatott Joe Bidenhez. A látogatás meglehetősen barátságos légközben zajlott, Zelenszkij egy farmerben és pulóverben állított be Bidenhez.

A látogatás után Tucker Carlson konzervatív műsorvezető kifejtette a műsorában az aggodalmait. Mint mondta, az ukrán elnök úgy öltözködik mint egy sztriptízbár tulajdonosa, aki épp pénzt követel. Kifejtette azt is, hogy az egyik fotón úgy néz ki, mint a fiatal Fidel Castro. Szerinte az elöregedő amerikai vezetés milliárdokkal halmozza el az ukrán elnököt, „az összeomló gazdaságból”.

Nyitókép: Twitter Képernyőkép

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2022. december 23. 07:02
Mivan Kukker, irigykecc(!)?
Hedy
2022. december 23. 00:59
Elenszkij megjelenése kekiben egy jól kidolgozott és szerintem sikeres PR akció volt. Az európaiaknál Ukrajna kérdésében sokkal tájékozatlanabb amerikai honatyákat (és egyszerű polgárokat) el kellett bűvölni. Egy színészről beszélünk. Kiválóan alakított. Szerintem Carlsonon kívül csak nagyon kevesen vették észre a színjátszást.
Élő Éva
2022. december 23. 00:33
"Az Egyesült Államok 2023-as 1700 milliárd dollár kiadásról szóló költségvetése, amelyben 45 milliárd dollárt szánnak Ukrajna támogatására." Szép számok. Ennyi megy el a vámon, na de mennyi jön be az európai réven? Mekkorát kaszálnak a fegyvergyárak, az energia cégek, meg a kölcsönt finanszírozó bankok az üzleten? Lehet, hogy ez a háború nem is olyan rossz üzlet, ott túl az óperencián.
kalhana
2022. december 22. 23:42
A fényességes padisah majd eldönti, hogy pénzt és paripát kap-e Zelenszkij vagy selyemzsinórt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!