Trump reagált Ginsburg halálára

2020. szeptember 19. 08:33

Az amerikai elnök szerint Ginsburg egy csodálatos nő volt, akár tetszik, akár nem.

2020. szeptember 19. 08:33
null

Az elnöki különjárat felé vezető úton szembesítették újságírók Donald Trump amerikai elnököt Ruth Bader Ginsburg legfelsőbb bíró halálesetével kapcsolatban – derül ki egy Twitteren közzétett és Trump oldala által retweetelt posztból. „Csodálatos életet élt” – fogalmazott az amerikai elnök. „Egy csodálatos nő volt, akár tetszik, akár nem. Nagyon szomorú vagyok” – tette hozzá Donald Trump, majd felszállt az elnöki különgépre.

 

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandarin.
2020. szeptember 19. 14:54
Nagyon okos volt Trump elnök, nem sok értelme lett volna most kemény szavakkal búcsúztatni a néhai bírónőt. Nem ítélkezik, majd a mennyei törvényszék meghozza a megfelelő ítéletet, ki mint vet, úgy arat.
sozlib_abschaum
2020. szeptember 19. 10:20
Hát azt mégse mondhatja egy elnök, hogy ez a ginsburg egy patkány volt világ életében.
MayorAnna
2020. szeptember 19. 10:12
Én meg a másik zsidóra gondoltam-mer' ezek mindenhol ott vannak, mint a vírusok-Allen Ginsburgra, a poétára, akinek lemaradtam a halálhíréről annak idején.
JMoflicheque
2020. szeptember 19. 10:05
Jobb később, mint soha.... naggyon fog hiányzani....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!