Az Elton Johnról szóló köteteket is fóliázni kell majd ezek után

2023. július 17. 14:23

Az a helyzet, hogy ez nemcsak nagyon beteg, de iszonyatosan veszélyes is.

2023. július 17. 14:23
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Szeretném felhívni az éber fóliaügyi propagandacsúszmányok figyelmét, hogy lesz itt még munka a következő hónapokban. Nem szeretem a sunyulást, úgyhogy – mint lelkes Agatha Christie-rajongó – kötelességemnek érzem jelezni: a kiváló krimiíró műveiben rendszeresen megjelenik a homoszexualitás, ami nyilván nem maradhat tettek nélkül a magyar könyvesboltok polcain.

Agatha Christie következő műveiben biztosan megjelenik az azonos neműek közötti szorosabb kapcsolat (lehet, hogy több is van, nekem hirtelen ezek jutottak eszembe, mint amelyek fóliázásra számíthatnak a kormány legújabb hoppáréja szerint):

Nyílt kártyákkal;

Holttest a könyvtárszobában;

Gyilkosság meghirdetve;

Halloween és halál (első kiadás címe: Az ellopott gyilkosság);

Nemezis;

Öt kismalac;

Paddington 16.50

Attól, persze, tekintsünk el, hogy ezekben általában elég véres gyilkosságok is történnek, de mi 1-2 késelés, mérgezés vagy fojtogatás egy meleg kapcsolathoz képest a gyerekek fejlődésében?! Hiszen a baltás gyilkosokat felvonultató könyvektől vagy egyéb erőszakos és pornográf történetektől nyilván nem kell félteni a gyerekeket, csak a szexuális kisebbségek megjelenésétől. Például Stephen Kingtől A ragyogást nyugodtan lapozgathatják a gyerekek bármely könyvesboltban, ellenben a Harry Potter-sorozat tilos lesz. Ahogy nyilván minden Freddie Mercuryról és a Queenről, de ugyanígy az Elton Johnról szóló köteteket is fóliázni kell majd ezek után.

Az a helyzet, hogy ez nemcsak nagyon beteg, de iszonyatosan veszélyes is. A könyvek fóliázása azt üzeni, hogy itt szégyellni és titkolni való dolog van, olyan, amit akár büntetőjogi eszközök bevetésével is takarni kell. Sőt, itt nem csupán a könyv értéktelen, veszélyes és fóliázandó, hanem azok az emberek is selejtek és veszélyesek, akikről ezek a könyvek szót ejtenek.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2023. július 20. 07:47
:)) Elképzelem ezeket a 'hölgyeményeket., amint állnak a boltban húsosláda előtt, és megrökönyödve tekintenek a lefóliázott családi csomagos csirkemell filére, majd az egyik megszólal, - Még ide is elér az Orbán keze? Ezt még értem, is, mondja a másik, de ott a kacsaszárnytő is a fólia alatt, azt miért?
kunfia1
2023. július 19. 13:18
Már készül Orbán Gazsiról az új könyv, eleve befóliázva, valamint ő is ír egyet, Apa és a kecskéi Hatvanpusztán, szintén fóliapozitív...
Bastyaelvtars
2023. július 18. 20:47
Jogos érvelés. Mi a következő fokozat? Ha a szerző közismerten meleg az is megy a fóliazóba? Vagy inkabb egyenesen ki se adjak a könyveit? Egyre betegebb ez a ner világ.
jostothu
2023. július 18. 11:10
Te vagy ennyire hülye vagy, vagy ennyire elvetemült, hogy összekevered a szezont a faszommal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!