Hallom, hogy egyeseknek riasztó a pártelnökké választott gyári munkás

2023. február 15. 09:05

Ez nem veszély, hanem garancia arra, hogy amit a dolgozó emberek védelmében ígérünk azt be is tartjuk.

2023. február 15. 09:05
null
Komjáthi Imre
Komjáthi Imre
Facebook

„Én nagyon szerettem a gyárat. De a három műszak tényleg nem hiányzik, senkinek sem kívánom az émelygő, fejfájós ébredéseket. Felzabálja az embert. A nyolcvanas években kezdtem, folytak a vegyszerek, gőzölögtek a mérges gázok, de soha nem voltam olyan büszke, mint amikor az üzemvezető, Pista bácsi összepacsizott velem, ha valamit jól csináltam. Emlékszem a brigádmozgalomra, amikor hulladék fémből szánkókat csináltunk a gyerekeknek, lefestettük az óvoda kerítését. A feleségemet is egy szakszervezeti taggyűlésen ismertem meg.

Hallom, hogy egyeseknek riasztó a pártelnökké választott gyári munkás. Ez nem veszély, hanem garancia arra, hogy amit a dolgozó emberek védelmében ígérünk azt be is tartjuk.Akkor vagy biztonságban, ha a munkád által képes vagy magadról és a szeretteidről gondoskodni. Olyan Magyarországról álmodom, ahol a munkavállalót nem lehet kisemmizni és kizsigerelni!”

Nyitókép: MTI/Vajda János

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. február 15. 19:33
Komjáti csak fiataloknak, mert már az idősebbek ismerik a komcsi dumát. Elvtársak csak egy kicsit kell várnotok és nektek is jó lesz. :)))))
Ehetős Odó
2023. február 15. 19:24
Hülye álproli, hehehe. Mint az a szemétláda Horn, az az inverz-Kádár. Kádár megvette a prolikat kilóra, Horn eladta őket kilóra a globáltőkének. Szerencsére ez a barom meg az a vigyorgó hülye liba 2026-ban már be sem jut a parlamentbe.
amca
2023. február 15. 18:38
Látom te nyomoronc, hogy üvöltöttél a rabszolga törvénynek nevezett túlóránál. Magam 45 év alatt 45 000 órát túlóráztam, a sportban. Hála Istennek. Te 1 db hájfejü Bun Cohn prlihergelő baromez vagy.
Szőke Ciklon
2023. február 15. 17:18
Én is emlékszem azokra az időkre. A munkások közül a lusta, kétbalkezes, szakmájához nem értő melósból csináltak szakszervezeti, vagy pártcsoport bizalmit, csak nehogy akadályozza a munkát, bajt, vagy kárt okozzon. Őket lehetett elküldeni a büfébe reggeliért, a raktárba reszelőzsírért. Aztán a sors fintora, hogy néhány nagypofájúból függetlenítettet munkatársat csináltak, akik aztán sikeresen átmentették magukat a RENDSZERVÁLTÁS-kor. És a mai napig itt vannak a nyakunkon! Kötekednek, akadékoskodnak, ők akarják megmondani tutit, a törvény pedig védelmet nyújt számukra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!