A legújabb kor alkonya

2022. december 05. 10:50

A mi világunk infantilis szociálparazitáinak nincsen már emberhez méltó gondjuk.

2022. december 05. 10:50
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Ez az a világ, ami a Való Világ. Idéznék is az újból, a frissből, és onnan idézek, azoktól, akik amúgy ennek a világnak a legnagyobb szerelmesei és fenntartói. Figyelj csak:

»Több évadnyi Való Világot néztem végig, részben a munkám, részben pedig a saját szórakoztatásom miatt, de még nekem is sokkoló volt az, amit a most futó évad legutóbbi részei­ben láttam. A mostani, tizenegyedik évad az első, amit […] nem követtem, de másfél héttel az indulása után már nem bírtam ellenállni, és belenéztem egy random részbe, ami rögtön azzal indult, hogy az egyik játékos a konyhapulton fekve elővette a farkát, miután egy játékostársa a fejére öntött egy fél flakon testápolót, majd két másik játékos között elhangzott a következő párbeszéd:

– Mér' nem akarsz velem b…szni?

– Azért, mert már b…sztam veled.«

Körülbelül nyolc perc után már azt éreztem, hogy a mostani évadhoz képest a tizenkét évvel ezelőtti Való Világ Alekosszal és a köpködő Baukó Évával valódi kultúrprogram volt.

Hát, bizony, ez van. Kár lenne tagadni, hogy ennek ez a nyolcvan év is túl sok volt.”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BRAAJEN
2022. december 06. 17:46
ez a neked való műsor te mocskos komenista!
ozdiszatir
2022. december 06. 06:08
Ennek a nyolcvan év dok volt...kezdjünk uj revoluciját!! Épitsünk uj világot, ugye te karszalagos náci fasz! Uj vérrontás, gyilkolászás, háboru az ESZME nevében te kereszténygeci...hányás!
ozdiszatir
2022. december 06. 05:26
Jo reggelt Fasszopó Karszalagos svábZsóti! Neked az orgoványi erdő, meg a "taknyán-vérén kihuzni' a hajnala, ugye! A zenit kezdete meg, amikor kádárnak tartottad a mikrofont.....és végre bebutoroztál a Várba! Egy nyomorult, lelakkozott szar vagy! Nyilasgeciből kisarjadt kommunista patkány
Lajoss
2022. december 05. 20:43
Zsozsó,te sem vagy különb..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!