Megint jönnek, rasszistáznak

2022. augusztus 02. 08:53

Alapvetően szellemi restségre utal bármilyen vitás kérdés ilyen leegyszerűsítő kezelése.

2022. augusztus 02. 08:53
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„A balliberális legenda szerint a jobboldal magába forduló, bezárkózó, idegengyűlölő, kirekesztő, nacionalista, vagyis náci. Ezzel szemben ők, a haladók, a progresszívak, nyitottak, befogadók, tisztelik a másságot, multikulturálisak és internacionalisták. Következésképpen kizárólag csak nekik lehet igazuk mindenben. Morálisan felsőbbrendűnek képzelik magukat, ezért semmilyen ellentmondást nem éreznek elveik és tetteik között, amikor képtelenek elviselni az övéktől kicsit is eltérő véleményt, amikor gátlástalanul rásütik ellenfeleikre a legundorítóbb náci bélyeget is, kirekesztve ezzel mindazokat a komolyan vehető emberek táborából, akik nem fújnak velük egy követ. A népnyelv saját módszerüket ellenük fordítva megnevezésükre meg is alkotta a liberálfasiszta kifejezést. Ezzel a kör látszólag bezárult.

Gondolkodjék bárhogy is, mindenki náci vagy fasiszta a másképp gondolkodók szemé­ben. Alapvetően szellemi restségre utal bármilyen vitás kérdés ilyen leegyszerűsítő kezelése. De ahogy bennünket, nemzeti, konzervatív jobboldaliakat sem ment föl az elmélyült gondolkodás felelőssége alól az, hogy a másik oldal meg sem próbál megérteni bennünket, ők sem nácizhatnak gátlástalanul és következmények nélkül! Ráadásul ebben a hangzavarban észrevétlenül lapulnak meg az igazi nácik és az újra szaporodásnak induló kommunisták.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2022. augusztus 02. 15:18
Nehéz eldönteni, hogy kifordult magából a világ vagy csak olcsó mai vicc, amikor egy Gajdics O. nemzeti, konzervatív jobboldalinak titulálja magát.
Lajoss
2022. augusztus 02. 15:06
Ottó,inkább mesélj az ifjugárdás éveidről..:)
skin777
2022. augusztus 02. 14:22
Ottó bátyám, csak kukucskálj be ide a mandi kommentszekciójába, tanulmányozd a szavazóbázisotok gerincét adó kocsmatöltelékek ízes zsidózását, cigányozását. Van annak valami diszkrét bája, ahogy a zsidózó 60 IQ-s, helyesen írni sem tudó fideszdroid dörgölőzik a kommunista álmokat kergető putyin csizmájához :D
csulak
2022. augusztus 02. 14:13
baloldal sose gondolkodik, csak vegrehajtja a bruszelita es a globalis blaoldal utasitasait ! SOHA TOBBE BALOLDALT !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!