Politikai sorvezető Sodró Elizának

2020. január 05. 09:55

Bizony, kedves Eliza, gratulálok a felismeréshez! Egész jó fele keresgél, úgy tűnik, kezdi megérteni, hogyan is működik a balliberális sajtó.

2020. január 05. 09:55
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„És a végtelenségig lehetne sorolni, milyen képsorokat láthattunk az elmúlt napokban, de mégis, ezekről egy sort sem írt például a 444.hu. És ezen ponton érdemes felidézni a Madách téri tüntetésen felszólaló színművésznő gondolatait. Az egyébként liberális érzületű Sodró Eliza pár hete azt nyilatkozta 24.hu-nak, hogy bizonyos hírek nem jutnak el hozzá. Az általa olvasott sajtótermékek ugyanis egyszerűen nem írnak róla. Bán Teodóra vesszőfutását hozza fel példának és azt, hogy elképesztőnek tartja, hogy a margitszigeti szabadtéri színpad ügyéről egy Vidnyánszky Attila-interjúban olvasott először.

Diplomatikusan és roppant óvatosan úgy fogalmazott, idézem: »Persze biztos nem figyeltem eléggé, de talán azok az oldalak, amelyeket olvasok, nem foglalkoztak ezzel igazán.« Bizony, kedves Eliza, gratulálok a felismeréshez! Egész jó fele keresgél, úgy tűnik, kezdi megérteni, hogyan is működik a balliberális sajtó. Nyugodtan nézze át az elmúlt hét cikkeit!

Elvétve fog valamit találni arról, amiről fentebb írtam, azaz arról, hogy csak Franciaországban több mint ezer ­autót gyújtottak fel szilveszter éjszakáján. Mert, tudja, ők úgy gondolják, hogy az ilyen hírek csak felkorbácsolják az idegengyűlöletet, és mert ők úgy látják, hogy ha esetleg beszámolnának a migráció árnyoldalairól, arról, hogy ezeknek az arab származású fiataloknak eszük ágában sincs integrálódni, vagy arról, hogy Allahot éltetve harcolnak a zsidó–keresztény Európa ellen, akkor fennáll a veszélye annak, hogy Magyarország lakossága esetleg újra abba a hibába eshet, hogy megint megszavazza a tömeges és illegális migráció ellen küzdő Fideszt.

Ezt pedig a magát objektívnek hazudó balliberális sajtó nagyon nem akarja. És pontosan ezért nem írnak se a strasbourgi szilveszterről, se Bán Teodóra ügyéről. Meg még egy csomó mindenről. Mert még a végén kiderülne, hogy semmi sem olyan fekete és fehér, ahogyan azt láttatni akarják. A politikamentes kultúra hazugsága és a békés, túlképzett, háborús országokból Európába menekült szír tudósok meséje csak egyfajta történet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sármosi
2020. január 06. 10:13
Eredeti kútfõbõl is: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Les violences et dégradations urbaines du nouvel an sont un phénomène de violence urbaine ayant lieu du 31 décembre au 1er janvier, nuit de la Saint-Sylvestre, en France. " "Mais le sociologue Michel Wieviorka parle en 2018 d'un phénomène persistant depuis une trentaine d'années, remontant aux années 1980. Contrairement à certaines émeutes qui surviennent en réaction à des faits divers, ces émeutes ne peuvent être rattachées à un motif clair" https://fr.wikipedia.org/wiki/Violences_et_d%C3%A9gradations_urbaines_du_nouvel_an_en_France ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Szegény, szegény Sodró Eliza! Ô is csak úgy csöppent bele ebbe az egész szilveszteri történetbe, mint anno Pilátus is a Hiszekegybe. :D
sármosi
2020. január 05. 22:35
No, akkor még egy végsõ lökést, Apáti állításait cáfolandó. Akirõl meg még ez is úgy pereg majd le, mint monszúnesõ pereg le a pekingi kacsáról, azt hitében a jóisten sokáig éltelsse! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Why are hundreds of cars burned in France on New Year's Eve? Burning cars is something of a tradition in France, albeit a much hated one by authorities and car owners, and it appears to be on the rise again. [...] That’s because of a longstanding French tradition that sees youths in certain parts of cities torching scores of cars. [...] The stats also showed that the departments most affected by the phenomenon were Haute-Corse in Corsica, Isere to the south east which includes Grenoble, and Oise, to the north of Paris. Rural areas of France are much less affected than urban areas. The car owners most affected are generally in the more hard-up neighbourhoods. So why do the French burn cars anyway? The custom of setting vehicles alight on New Year's Eve reportedly began in the east of the country, around Strasbourg, in the 1990s, in the the city's poorer neighbourhoods. It was then quickly adopted by youths in cities across the country." (The Local fr. - France's news in English) https://www.thelocal.fr/20191231/is-the-famous-french-tradition-of-torching-cars-dying-out?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202001 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- versus ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Strasbourg, Párizs vagy Amszterdam pontosan úgy nézett ki, mint Bagdad vagy Fallúdzsa a háború idején. Mindenhol felborított és lángoló autók voltak. Az utakra kigurított és fáklyaként égő kocsik körül pedig ünneplő, győzelmi táncot járó migránsokat láthattunk." - (by Apáti) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Eddig a hír. Avagy a "hírnek" a hiánya. Lásd a magyarázatot erre is a linkelt cikkben. A többi meg már csak az Apáti saját kitalációja. Bár érdekes és nem túl eredeti módon õ is ugyanazokat az égõ helyszíneket említí, viszont tendenciózusan átköltve az egészet, õ a lényegében 1990-ig visszavezethetõ kocsiégetési hagyományt már a muzulmán "migránsok" rémtetteinek láttatja! És kerülõ módon, hatásos svédcsavarként, Sodró Elizának üzenve eteti meg az egészet az arra hajlamos közönségével! Ez aztán igen, újságírás!
gacsat
2020. január 05. 19:16
Így működik minden sajtó. Az orbánista újságok se lihegik túl a libsi-globalista témákat. Ha rajtuk múlna, meg se említenék őket.
szajnyalogatoviktor
2020. január 05. 17:17
a kis bili elliott megint adott a szarnak egy pofont. egymas utan tortennek Mo-on a gyilkossagok es kiserletuk, de a orbanszolgalati media egy kukkot sem ir roluk.. https://444.hu/2020/01/05/meggyilkolta-testveret-egy-morahalmi-ferfi-majd-ragyujtotta-a-hazat https://444.hu/2020/01/05/nyakon-szurta-volt-baratnoje-nyakat-egy-ferfi-budapesten https://444.hu/2020/01/04/egy-zalaegerszegi-ferfi-elment-a-rendorsegre-hogy-bejelentse-megolte-elettarsat https://444.hu/2019/12/31/megoltek-egy-not-oroszlanyban bezzeg ha parizsban tortenik egy keseles, akkor a szardiner breaknews-ban szamolbe rola..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!