Normaképzés

2019. november 14. 20:35

Az ellenzéki pártok most eldönthetik, a pénzt, a hatalmat, az árulást vagy az igazságot, az erkölcsöt tartják-e fontosabbnak.

2019. november 14. 20:35
Pető Péter
Pető Péter
Facebook

„Valójában nincs hasznosabb azoknál a felfoghatatlan, nyomorult ellenzéki akcióknál, amelyeket most sorban látunk. Miként annál sem, hogy ezek a nyilvánosság előtt zajlanak. Az ellenzéki választók ennek köszönhetően ugyanis most eldönthetik, mit várnak a pártoktól. Az ellenzéki pártok pedig most eldönthetik, a pénzt, a hatalmat, az árulást vagy az igazságot, az erkölcsöt tartják-e fontosabbnak.

1. Ha az MSZP egy ellenzéki párt, akkor konkrétan holnap kizárja azokat a tagjait, akik Budafokon elárulták választóikat és szövetségeseiket azzal, hogy egy alpolgármesteri posztért üzletet kötöttek a Fidesszel, eladták az ellenzék közgyűlési többségét. (https://tinyurl.hu/4aoa/)

2. Ha a DK komolyan gondolja, hogy világa különbözik a fideszétől, felszólítja Németh Angéla rákospalotai polgármestert, hogy kérje fiát arra, mondjon le bizottsági tagságáról, amelyet a kerületben kapott. (https://tinyurl.hu/WFlR/)

A most következő időszakban láthatónál fontosabb politikai munka aligha van egy normamentes Fidesszel megvert országban. Ez az időszak, amikor eldől, képes-e a normák és erkölcsök nélküli politika ellen lázadó választópolgárok közössége kikényszeríteni egy normákat építő, az erkölcsöt nem megvető politikai identitást, vagy tényleg annyi marad a magyar politikából, hogy az Orbán-törzs kardozik az antiorbánista törzzsel.

Ezt azért lenne érdemes elkerülni, mert egy ilyen küzdelemben éppen csak pár dolog nem számít: a jövőnk, az igazság meg Magyarország.

UPDATE: és szinte a poszt publikálásával egyidőben az MSZP rekordgyorsan megtette, amit meg kellett tennie: https://tinyurl.hu/N3J2/. Ez világos kijelölése a határoknak, normaképzés.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nticovqui
2019. november 18. 01:05
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
zankider
2019. november 17. 19:24
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
catalina9
2019. november 16. 09:49
Az ellenzéki pártok most eldönthetik, a pénzt, a hatalmat, az árulást vagy az igazságot, az erkölcsöt tartják-e fontosabbnak." hát bizony erre szükség lenne, de ahogy konkrétumokra kerül sor, a libsi elvtársak rögtön megnémulnak. A leghangosabban korrupciózó libsik teljes csendbe burkolóznak a botrányos Lackner ügy kapcsán. Először fel sem ismerik a videón jól látható korrupciólovag Lacknert, aztán nem tudják eldönteni, hogy a hangja, az ő hangja-e, és erre az egyébként tiszta kezekért óbégató Karácsony Gergely is alkalmatlannak tartja magát. A szintén tiszta kezekért üvöltöző Momentumos Kerpel-Fronius elvtárs, aki egyébkén korrupcióellenes alpolgármester, szintén tépelődik, de nem biztos abban, hogy neki itt szerepe lenne. Ja és megszavazzák Lackner elvtárs bizottsági kinevezését, aztán kiröhögtetik magukat azzal, hogy az szavazási lista rossz volt. Node, nem csak a hazai elvtársak kukultak meg, hallgat a Transparency International, a Helsinki bizottság. és hallgatnak a Soroskápók is, Martin, elvtárs, Ligeti elvtárs és hallgat a nyugati média is... Libsi szájzár minden fronton.
MaBaker
2019. november 15. 13:27
Hogy valakit kizárunk azért, mert nem úgy szavazott, ahogy a pártközpont utasította őket, az nem normaképzés, hanem egybites törzsi gondolkodás. Pont az, amit a cikkíró pár sorral később leír elrettentő példaként.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!