Nyílt levél Hosszú Katinkának

2017. június 30. 08:24

Elegem van, hogy összefogásra szólít fel, amikor neki szüksége van rá, de hallgat, amikor más érdekében kellene felszólalnia.

2017. június 30. 08:24
Pásztory Dóra
WMN

„Ezért szeretném tisztázni: tűkön ülök, hogy ott legyek a budapesti kommentátori állásban, és közvetítsem Katinka valamelyik úszását. Minden egyes alkalommal ki fog ugrani a szívem, amikor feláll a rajtkőre (ahogy a többi magyar versenyzőnél is), és szívvel-lélekkel drukkolok majd neki. Őszintén hálás vagyok azért, hogy láthatom és láthattam élőben őt, a sportág egyik vitán felüli legendáját.

Tisztelem és becsülöm az eredményeit, és azt az elképesztő munkát, amit beletett. De elegem van a nyílt levelekből, abból, hogy soha nem láthatok vele élő interjút, lassan már tévés interjút sem, csak nyomtatott sajtóban megjelent cikket, ahol le lehet ellenőrizni a kérdéseket, és többszörösen át lehet írni a válaszokat.

Elegem van a pletykákból, amelyek valóságtartalmáról egyszerűen nem lehet fogalmunk, mert nincs, aki feltehetné a kényes kérdéseket szemtől szembe.

Elegem van, hogy összefogásra szólít fel, amikor neki szüksége van rá, de hallgat, amikor más érdekében kellene felszólalnia. Elegem van abból az elvakult imádatból, ami őt övezi, és amiért nem lehet beszélni az esetleges hibáiról, nem lehet kritizálni még akkor sem, ha azt nem bántó szándékkal teszi az ember, hanem azért, mert valami birizgálja az igazságérzetét.

Nyíltságot szeretnék már, nem levelet. Amúgy meg: hajrá, Katinka!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. július 01. 14:03
"Elegem van, ...." Hát még belóled :D
smarton
2017. július 01. 12:04
" abból, hogy soha nem láthatok vele élő interjút, lassan már tévés interjút sem, csak nyomtatott sajtóban megjelent cikket, AHOL LE LEHET ELLENŐRIZNI A KÉRDÉSEKET ÉS TÖBBSZÖRÖSEN ÁT LEHET ÍRNI A VÁLASZOKAT" ???!!!??? Hátpesze, mennyivel jobb, amikor a készületlen alany orra alá dugnak egy mikrofont, beugratják, félreérti a kérdést, hülyén válaszol... Akkor van a sajtó elemében, ekkor "veszi meg" a lap a cikket. Nem lehetne némi önvizsgálat, miért nem szereti senki az újságírókat? A mai kor fizetett szennyét.
Mindjárt
2017. július 01. 09:49
Alpárian undorítóak a felcsúti cigány kutyái.
Balango
2017. június 30. 13:59
Túl nagy jelentőséget tulajdonítunk a versenysportnak. Le a kalappal az egyéni teljesítmények előtt, de azért tartsuk szem előtt, ez nem más, mint a "Panem et circenses!"-ből a circenses.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!