Hiller István megtagadta ezt a nemzetet

2016. július 05. 14:31

Nekünk, akiknek az offshore lovagok offshore lovagok maradnak, nekünk, akiknek a mutyi az mutyi marad, nekünk bizony a nemzetárulás is nemzetárulás marad. Így Hiller István is az marad, amivé 2004. december 5. kapcsán lett. És pont.

2016. július 05. 14:31
Zárug Péter Farkas
Demokrata

Hiller a teljes jobboldali szavazótábor számára egydimenziós politikus. Konkrétan az a személy, aki bejelentette 2004 őszén, hogy arra kérik a magyarországi magyarokat, szavazzanak nemmel a kettős állampolgárságra, a »23 millió román munkavállalóra« (Copyright by Kovács elvtárs), és aki a Gyurcsány-korszak második legbefolyásosabb embere volt a szocialisták vezette kormánykoalícióban, egyben az MSZP első embere.

Ezen a megmásíthatatlan, szégyenletes tényen semmi nem változtat. Sem az, hogy a migránsvonulás kapcsán Hiller egy kicsit maszatolt kerítésügyben, miszerint nem szereti a kerítést, de nem tud jobbat nála, sem az, hogy éppen oktatási ügyekben milyen álláspontot képvisel. A magunkfajta magyar demokratáknak – akár urbánus, akár népi, de mindig is konzervatív világlátásúaknak, akik nem kell hogy magyarázzák, hogyan keveredtek a vadkonzervatív politikai tábor élére – Hiller István marad az, ami volt: saját nemzettársainak megtagadója, és ami még nagyobb bűn, erre buzdító politikus. Mi emlékszünk – de aki nem, az nézze meg újra – a 2004. december 2-i négypárti tévévitára, amelyben az MSZP-t pártelnökként Hiller képviselte. S arra is emlékszünk, hogy első számú politikai szövetségese, Gyurcsány Ferenc e szavakkal zárta a határon túli szervezetekkel folytatott tévévitát a kormány és a Hiller vezette MSZP álláspontjának összefoglalásaként: »nem a szavazásra, nem az igen szavazására, hanem az attól való távolmaradásra biztatok, hogy ne erőszakkal próbáljuk megoldani azt, amire nincsen még kész a magyar nemzet«.

Szóval, ettől kezdve hagyjuk az egyéb pávatáncos mozgásokat és nyilatkozatokat Hiller irányába. S leginkább nem lehet elnézőnek lenni egy ilyen súlyú nemzetmegtagadás után semmiféle politikai sminkeléssel szemben. Nekünk, akiknek az offshore lovagok offshore lovagok maradnak, nekünk, akiknek a mutyi az mutyi marad, nekünk bizony a nemzetárulás is nemzetárulás marad. Így Hiller István is az marad, amivé 2004. december 5. kapcsán lett. És pont.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2016. július 06. 10:22
Ezt a zálog farkat szoktam látni a tv-ben, igazi fidesz-nyalonc és cseléd-fajzat!
balint60
2016. július 06. 08:28
Ez az érvelés olyan súlyú, mintha a Fideszt és vezérkara hitelességét a hajdani "csuhások, térdre, imára! szöveg, vagy a Trianoni emléknaőpról történt kivonulásuk miatt vonnánk kétségbe. Egy kis tolerancia, empátia, az emberi gondolkodás változása jogának elismerése kellene.
áfonya
2016. július 06. 00:13
Hiller is régi kommunista bútor darab.
egysegelem
2016. július 06. 00:02
Nekem nem az a bajom Hillerrel, hogy 2004 jut rola eszembe, hanem, hogy konkrtan: semmi. Semmi. Ahogy az MSZP elmult 6 everol sem. Egy gondolatfoszlany sem. Nem tudom szellemi teljesitmenynek tekinteni, hogy a Fidesz mond valamit ok pedig erre azt, hogy: nem. Ketlem, hogy a Fidesszel szembeni gyulolet plusz nulla hozzadott ertek eleg lesz egy gyozelemre a jovoben ugy....barmikor is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!