Kampányguruk ideje

2015. május 25. 13:09

Teljesen mindegy, Habony Árpád létezik-e egyáltalán.

2015. május 25. 13:09
Pápay György
Magyar Nemzet
A politika mindig is igényt tartott arra, hogy alakítsa az emberek gondolkodását, de nem szerencsés, ha ezt zsigeri félelmekre építve teszi, mint a menekült- és terrorizmusügyi konzultáció vagy a halálbüntetés-vita esetében. Még ha az így felvetett kérdések érdemesek is a végiggondolásra, ennek nem kedvez, ha felvetésük módja a werberi–finkelsteini mozgósítási technikák védjegyét viseli magán.

Más megközelítésben: a »Habony-művekét«. És ebből a szempontból teljesen mindegy, mennyi köze van magának Habony Árpádnak ezekhez az ügyekhez, sőt, hogy létezik-e egyáltalán. A lényeg, hogy egyre többen vannak, akik neki – vagy más, hasonlóképpen megfoghatatlan tanácsadóknak – tulajdonítják azt az irányt, amit a hazai jobboldali politika az elmúlt hónapokban vett. Egyre többen érzik úgy, hogy ami korábban eszköz volt, az most cél lett, hogy a kommunikáció önmagáért valóvá vált, és hogy ők maguk csupán statiszták egy hatalmi játszmában. Az pedig régen rossz, ha a közvélemény nem azzal foglalkozik, hogy mit csinál egy adott párt, hanem azzal, hogy ezt milyen taktikai megfontolásokból csinálja. Ilyenkor előbb-utóbb új irány kell.
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. május 25. 15:04
A Simicska lap már az utolsókat rúgja. (Az újságírók java már elment, a maradék meg csak ezt tudja)
atila68
2015. május 25. 14:56
Miért, Bin Laden talán létezik? Na ugye!
Dénia
2015. május 25. 14:13
Miért, nem ezt kellett megtanulni a demokrácia fényességes fellegvárától, Amerikától?
2015. május 25. 14:07
A legjobb kormánypropaganda a KÖZJÓ hiteles és hathatós szolgálata, amelynek a visszajelzése a választásokon nem is marad el. A Finkelstein-félék olyan funkcióval bírnak a politika folyamatában, mint a fájdalomcsillapítók a gyógyításban. Csak tüneti célok elérésére alkalmasak és megtévesztők. Csak a hatalom (=bevétel, a fájdalomcsillapító ára)megszerzésére alkalmasak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!