A verdikt

2013. augusztus 07. 13:31

Arra a kérdésre is választ kellene azonban adni, hogy a titkosszolgálat orra előtt miképp válhatott néhány szkinhed sorozatgyilkossá.

2013. augusztus 07. 13:31
A szerk.
NOL

„Az igazságszolgáltatás akár köszönetet is mondhatna a vádlottaknak, Kiss Árpádnak, öccsének, Kiss Istvánnak, Pető Zsoltnak és Csontos Istvánnak, mert – mivel láthatóan nagyon elegük volt az egészből – nem törték magukat, hogy tovább nyújtsák az eljárást.

Mert itt nem csak a már-már elfogadhatatlanul hosszú büntetőeljárásról van szó csupán. Mégcsak nem is arról, hogy a titkosszolgálatok nem vették komolyan a törvényben előírt feladataikat, fontos információkat nem osztottak meg a rendőrséggel, sőt hazudtak a nyomozóknak, majd a történtek kivizsgálására felállított parlamenti munkacsoportnak is.

Inkább előbb, mint utóbb arra a kérdésre is választ kellene azonban adni, hogy a titkosszolgálat orra előtt miképp válhatott néhány szkinhed sorozatgyilkossá. Ha hónapokig tartó megfigyelésük után senki nem nézte ki belőlük, hogy »ezek bármire képesek«, akkor óriási baj van. És van még ennél is rosszabb: az, hogy ebben az esetben mindaz, ami történt, bármikor megismétlődhet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MacElek
2013. augusztus 07. 19:26
"Arra a kérdésre is választ kellene azonban adni, hogy a titkosszolgálat orra előtt miképp válhatott néhány szkinhed sorozatgyilkossá." Csak úgy, hogy megfelelt a céljaiknak.
Oldgóbé
2013. augusztus 07. 18:28
A Népszabaccság még él???
Jancsipapa
2013. augusztus 07. 18:01
Talán épp azért...
Text adósság
2013. augusztus 07. 17:03
Arra a kérdésre is választ kellene azonban adni a NOL-nak, hogy mi vezette a NOL-t a 16 darab szem gumilövedék által való kilövetésének dicsőítésére, lesett azonosítóval. Prutty!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!