Ausztria
ÉLŐ
Törökország

A VIP-szektorból gúnyolódott a magyar válogatotton Sebestyén Balázs (FOTÓ)

2024. június 20. 11:40

„A döntetlent csak békével érhetjük el” – fogalmazott a rádiós műsorvezető.

2024. június 20. 11:40

Sebestyén Balázs, a Rádió 1 népszerű reggeli műsorának vezetője több posztban is beszámolt arról, hogy részt vesz a magyar válogatott németek elleni meccsén Stuttgartban. Mint ismert, Németország 2-0-ra nyert hazánk ellen, így Magyarországnak továbbra sincs pontja az Eb-n.

Sebestyén az Instagram-sztorija szerint nem tudta megállni, hogy ne kommentálja a pályán zajló eseményeket. Mint írta, 

a meccs megnyeréséből ki kell maradni, a döntetlent csak békével érhetjük el”.

Sebestyén utóbbi mondatával vélhetően a Fidesz háborúellenes kampányára utalhatott.

Fotó: Instagram-képernyőfotó

Ezt is ajánljuk a témában

Újabb hatósági eljárást indított az NMHH Balázsék ellen

Eközben az NMHH kommunikációs igazgatósága az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írta, hogy korhatári besorolás vizsgálata miatt szerepelt a Médiatanács ülésének napirendjén a Rádió 1 Balázsék című műsorszámának május 13-án 6 óra 13 perctől közzétett epizódja.

A tizenkét éven aluliaknak nem ajánlott, azaz III. korhatári kategóriába sorolt adásban többek között

műtéti beavatkozásokkal tréfálkoztak obszcén módon.

A Médiatanács a hallgatói bejelentés nyomán hatósági eljárás indításáról döntött annak megállapítása érdekében, hogy a médiaszolgáltató, a Radio Plus Kft. a műsorszám közzétételével megsértette-e a klasszifikációs rendelkezéseket.

(MTI/Mandiner)

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-104
2024. július 02. 17:06
🍓 ️ ­É­r­­t­­­é­­­k­­­e­l­d­­ ­­­a­­ ­s­z­­­e­­­x­­i­ ­­p­­­u­­­n­­c­­i­­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
fahej
2024. június 20. 23:47
Egy törpe fejű senki !
KK75
2024. június 20. 17:48
Nagy pénztárca, nagy mellény, ennek a kis köcsögnek biztos, hogy nem kell spórolnia az elmúlt évtizedben kialakult krízisek miatt, sem a holnap miatt aggódnia (a nagy elnyomásban), de egy korrekt vagyonosodási vizsgálatot sem élne túl. Úgy tesznek, mintha a világban minden rendben menne, mert ezek a tetvek semmit nem éreznek a bőrükön, de előszeretettel játsszák a nép fia pózolást és az okoskodást, legyen bármiről szó. A jólétben poénkodik mások sanyarú sorsán, tragédiáján, pedig semmilyen valós emberi teljesítmény nincs mögötte, a valós, komoly munkát sosem végzett és már valószínűleg nem is fog végezni. Sajnos a mai tipikus "nyugat által kreált" emberi prototípus, végtelenül önző, individuum alkat hatalmas álszentséggel, arroganicával és képmutatással kibélelve.
Dorset Naga
2024. június 20. 17:37
Nagyképű szar libbant geci. Soha sem hallgattam, mint a pandantját sem, a Bocskort.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!