Párizs magyar hőse újabb bravúrra készül: Nincsenek különösebb elvárásaim, bármi lehetséges!

2024. október 11. 17:30

Rasovszky Kristóf két hónappal a 10 kilométeres hosszútávúszás megnyerése után már újra versenyez: e hét szombaton a Világkupa-sorozat setubali állomásán áll rajtkőre.

2024. október 11. 17:30
RASOVSZKY Kristóf

Nyitókép, fotó: MTI/Balogh Zoltán

***

A kiválóság a Magyar Úszó Szövetség Instagram-oldalán elárulta: az olimpiai győzelme után még – érthetően – nem pörög maximális fordulatszámon, de azért mindent megtesz a sikeres szereplés érdekében.

„Jól érzem magam, nincsenek különösebb elvárásaim, szeretnék jól versenyezni, aztán meglátjuk, mi lesz az eredmény. Nyilván az, hogy kevesebbet edzek az olimpia óta, befolyásolhatja, miként alakul a vége, de azt gondolom,

 senki sincs csúcsformában, úgyhogy bármi lehetséges.

 Az összetett szempontjából szeretnék jó versenyt zárni, de bármi is lesz az eredmény, azt a helyén kell kezelni.” 

Rasovszky Kristófnak a sokat szidott Szajna sem okozott problémát, a hétvégén Portugáliát hódíthatja meg Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Rasovszky Kristóf a Világkupa összetett versenyében jelenleg a hetedik helyen áll,

és ezúttal nem lesz ott „állandó” társa, a párizsi játékokon harmadik helyen végző Betlehem Dávid, aki betegsége miatt kénytelen kihagyni a viadalt.

A hölgyek mezőnyében viszont rajthoz áll Fábián Bettina is, aki a párizsi ötödik helyezése után a Világkupában jogosan számíthat érmes helyezésre, hiszen jelenleg a harmadik pozíciót foglalja el. 

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000108
2024. október 11. 17:35
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­­é­­k­e­­­l­d­ ­­­a­­ ­s­­­z­e­x­­­i­­ ­­­p­­­u­n­­c­­i­­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!