Szoboszlai üzent a Milan elleni gólja után

2024. szeptember 18. 11:08

Úgy néz ki, immár ebben a mutatóban is egyre jobban teljesít Szoboszlai.

2024. szeptember 18. 11:08
Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai kicks the ball during the UEFA Champions League 1st round day 1 football match between AC Milan and Liverpool FC at the San Siro stadium in Milan on September 17, 2024.

Nyitókép: PIERO CRUCIATTI / AFP

A Mandiner is beszámolt róla, hogy a Milan ellen lépett pályára kedd este a Liverpool a Bl-ben, és a mérkőzés 67. percében 2-1-es Liverpool-vezetésnél egy gyönyörű támadásból Szoboszlai Dominik is gólt szerzett. A magyar labdarúgó gyönyörűen indította a szélen üresen álló Gakpót, aki elfutott egészen a tizenhatosig, majd beadta és a középen második vonalban érkező magyar klasszis bepasszolta a labdát bal kapufa mellé.

A támadó középpályás később az Instagram-oldalán röviden megszólalt a gólja kapcsán. Szoboszlai csak annyit írt a Bl kapcsán, hogy „jó újra itt lenni”.

Kedden arról is beszámoltunk, hogy mit gondol Arne Slot Szoboszlai teljesítményéről. „Azt hiszem, amin még dolgoznom kell vele, az az, hogy még jobban részt vegyen a gólszerzésben és a gólhelyzetek teremtésében, ha jól emlékszem, az előző idényben három gólt szerzett a bajnokságban.

Egy Liverpoolban játszó támadó középpályás esetében ennek a számnak emelkednie kell, de összességében nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy eddig teljesített”

–árulta el a Liverpool vezetőedzője.

Úgy néz ki, immár ebben a mutatóban is egyre jobban teljesít Szoboszlai.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2024. szeptember 18. 14:05
Mutatós akció után higgadt gól. Szép munka volt. Nagyon profin nézett ki.
zidronald
2024. szeptember 18. 11:55
Ne légy irigy sem pedig vak! Ti soha az életben nem fogtok a Milan ellen gólt szerezni.... De még játszani sem! De szerintem ti még csapatban sem játszottatok soha max az xboxon! Szánalmasak vagytok!
Kis-Balazska
2024. szeptember 18. 11:51
Az Origo nevű, másik lepratelepen már csodagólként írnak Szoposzlói találatáról, pedig inkább maga a tény a csoda, vagyis, hogy a kancsóbuzi végre nagy nehezen betalált.
anderson-3
2024. szeptember 18. 11:49
Üzent a buzi, de kit érdekel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!