Messi megajándékozta az őt a góllövőlistán megelőző Gazdag Dánielt (VIDEÓ)

2024. szeptember 27. 22:05

A magyar válogatott labdarúgó úgy érzi, életre szóló élményt kapott az argentin játékostól.

2024. szeptember 27. 22:05
Lionel Messi és Gazdag Dániel az Inter Miami és a Philadelphia Union mérkőzését követően

Nyitókép: Jenkifoci/Facebook

Egy régóta várt nagy ajándékot kapott Lionel Messitől két hete a Philadelphia Union és a magyar labdarúgó-válogatott játékosa, Gazdag Dániel – derül ki a Magyar Nemzetnek adott interjújából. A magyar játékos egyébként kiválóan teljesít az észak-amerikai profi labdarúgóbajnokságban, az MLS-ben. Legutóbb két gólt is szerzett a DC United ellen 4-0-ra megnyert mérkőzésen és ezzel már 17 gólos a bajnokságban és (Luis Suárezzel, Denis Bouangával és Christian Arangóval) holtversenyben a góllövőlista második helyén áll – többek közt a 14 gólos Lionel Messit is megelőzve. 

Ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, „kimondott célom nincsen a gólszámot illetően, persze jó lenne újra húsz fölé jutni, mint 2022-ben. Még négy meccs van hátra az alapszakaszból, meglátjuk, mennyi lesz a vége.”. 

Ezt is ajánljuk a témában

A magyar labdarúgó egyébként nagy tisztelője az argentin világklasszisnak – és emellett Barcelona-szurkoló. A két labdarúgó tavaly klubjaik mérkőzésének végén találkozott először, és váltottak pár szót. A találkozásról természetesen kép is készült, amelyen látható, hogy a két játékos mosolyogva megöleli egymást. A Jenkifoci Facebook-oldalon megjelent fotóhoz azonban egy váratlan komment érkezett a magyar játékos feleségétől Grétától

Ezt is ajánljuk a témában

Legutóbb pedig épp két hete találkoztak, Philadelphia Union és az Inter Miami újabb mérkőzésén, amelyet ezúttal is Messiék nyertek, 3-1-re. Gazdag Dániel a Magyar Nemzetnek így idézte fel a találkozást: „Amikor tavaly először játszottunk egymás ellen, megöleltük egymást, de a mezét akkor már másnak ígérte oda, most viszont sikerült kapnom tőle egyet. Ha nem is azt, amit a meccsen viselt, de az egyik cseremezét igen. A meccs után az öltözőfolyosón váltottunk néhány szót, akkor kértem el a mezét, ő meg később kiküldött egyet aláírva nekem az egyik csapattaggal. Gyerekkorom óta Barcelona-drukker vagyok, nagy becsben fogom tartani. 

A játék hevében hajlamos elfelejteni az ember, hogy Messi az ellenfél, de előtte és utána azért belegondolok, hogy a valaha volt egyik legnagyobb futballistával egy pályán lehettem. Ez a mez örökre emlékeztet majd erre az érzésre.”

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000095
2024. szeptember 27. 23:43
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­­­é­­k­­e­­l­d­­­ ­­a­ ­­s­­z­­e­­x­­­i­­ ­­­p­­u­­n­c­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!