Beszóltak a Fradi szurkolóinak a belgák, nem is kicsit

2024. szeptember 26. 21:02

Szerintük „középszerű volt a magyar bajnok”.

2024. szeptember 26. 21:02
Brüsszel, 2024. szeptember 25. Philippe Rommens, az FTC (k) és Mario Stroeykens, az Anderlecht játékosa a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának 1. fordulójában játszott RSC Anderlecht - Ferencváros TC mérkőzésen a brüsszeli Constant Vanden Stock Stadionban 2024. szeptember 25-én.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Az Anderlecht szerdán 2-1-re nyert a Brüsszelben vendégeskedő Ferencváros ellen az Európa-liga alapszakaszában játszott első mérkőzésén. A belga média dicsérte a hazai csapatot, amely az elmúlt időszakban leginkább kritikákat kapott a satótól – nem véletlenül, hiszen a csapat elég gyengén szerepel és csak a hatodik helyen áll a belga bajnokságban, a Jupiler League-ben. 

„Nem volt ok füttyszóra, sőt végre lehetett énekelni is – idézte a nieuwslblad cikkét a sportal.hu.  

A belga lap Fradinak sem felejtett el odaszúrni egyet. „A magyar bajnok, őszintén szólva, középszerű volt.

 Nem arról volt szó, hogy az Anderlecht lefocizta a pályáról a Ferencvárost, amely még meg is úszta, hogy nagyobb legyen a különbség…” – olvasható cikkükben. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Le Soir úgyszintén dicsérte a belga együttest. A lap idézte David Hubert megbízott edzőt, aki úgy fogalmazott, „Nagyon büszke vagyok. A hétvégi bajnoki után abban bíztam, hogy teszünk egy lépést előre, és ez meg is történt. Agresszívan és támadó stílusban játszottunk, kellőképpen bátrak voltunk. Az első húsz percünk kiváló volt! A folytatásban is sok helyzetet alakítottunk ki, szereztünk két gólt is. Ugyanakkor még mindig van hova fejlődnünk, mind egyénileg, mind csapatszinten. A legfontosabb, hogy küzdöttünk az utolsó percig – és nyertünk.”. 

Az ideiglenesen kinevezett szakember a jövőjére vonatkozó kérdésre mindössze annyit mondott: a folytatás nem rajta múlik, de a küldetését szeretné befejezni. 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kishal
2024. szeptember 26. 22:50
Leekens papa megmondta, hogy az Anderlecht nyeri a meccset. Érdemes beleolvasni, az Üllői út129. szennyfórumának kloákaszájú közönsége hogyan reagálta le a belga edző véleményét a meccs előtt. Aztán mégiscsak neki lett igaza.
letsgobrandon-2
2024. szeptember 26. 22:20
két néger csapat játszott .. az nyert aki a drágábbra fogadott
apoa
2024. szeptember 26. 21:49
Az ilyen gyenge meccseket meg se kéne tartani,időpazarlás!!
gilou-au-clavier
2024. szeptember 26. 21:12
Nem sikerült megállítani gonosz Brükszellt, quel dommage... Lehet, hogy kevés volt az afrikáner a Fradiban...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!