Szoboszlai Dominik lebukott: visszavonta, de addigra már túl késő volt

2024. augusztus 29. 13:19

Bár sok kérő jelentkezett be a kegyvesztett focistáért, a versenyt a Liverpool nyerte meg, ezt pedig Szoboszlai kotyoghatta ki.

2024. augusztus 29. 13:19
null

Nyitókép: KAMIL KRZACZYNSKI / AFP

Elárulta Szoboszlai Dominik, ki lesz a Liverpool nagy szerzeménye a nemsokára lejáró átigazolási időszakban. Bár a hivatalos bejelentés még nem történt meg, mindenki biztosra veszi, hogy a magyar válogatott csapatkapitányának csapattársa lesz a Juventustól érkező Federico Chiesa. Az angol csapat a szélsőt a hírek szerint 13 millió euróért szerzi meg. 

Bár sok kérő jelentkezett be a kegyvesztett focistáért, a versenyt a Liverpool nyerte meg, ezt pedig Szoboszlai kotyoghatta ki.

Többen is kiszúrták, hogy Szoboszlai lájkolta Chiesa egyik Instagram-posztját, pont azt, amelyben Chiesa idén májusban, az Atalanta elleni döntő után a Juventus történetének 15. Coppa Italia-sikerét ünnepelte. Ezek után nem kellett sok idő, mire szárnyra kapott a hír: Szoboszlai már tud valamit, ezt követően Szoboszlai eltávolította az odahelyezett lájkot. 

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Camael
2024. augusztus 29. 15:18
kedves firkász, ha nekem dolgoznál kirugnálak
..--..
2024. augusztus 29. 14:57
-zsoltkom- Szoboszlainak már megint lóg a nyelve. Olyan képet kellene mutatni róla, ahol férfinak látszik... Vagy az összes ilyen?
daermon
2024. augusztus 29. 14:35
Mondjuk így, h. az igazolás már megtörtént, egy kicsit olyan Internet Exploreres mém jellege van a dolognak...
manitowoc
2024. augusztus 29. 13:40
Napiszoboszlai. Remélhetően ma több is lesz még.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!