Itt a videó Szoboszlai passzáról, ami felborította az internetet (Videó)

2024. augusztus 11. 16:33

Gól után gólpassz az utolsó felkészülési meccsen a magyar játékostól.

2024. augusztus 11. 16:33
null

Nyitókép: MI NEWS / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

A Liverpool először lépett pályára hazai pályáján, az Anfield Roadon az új vezetőedző, Arne Slot irányításával, az ellenfél pedig a Sevilla volt az „utolsó” felkészülési meccsen a Premier League jövő heti rajtja előtt.

A magyar játékos korábban a Betis ellen betalált, most a másik sevillai csapat, a hétszeres Európa liga-győztes Sevilla FC ellen gólpasszt adott Luís Diaznak, ezzel 3-0-ra alakítva az állást a múlt szezonban gyengélkedő andalúz csapat ellen.

A mérkőzés végül 4-1-es Liverpool-sikerrel zárult, a félidei 3-0 után a Sevilla a 66. percben Peque góljával szépített, az angolok egy perccel később Nyoni révén válaszoltak és állították be a végeredményt. Szoboszlai végigjátszotta a találkozót. A gólpassza mellett két helyzetet alakított ki, dinamikusan mozgott, az Európa-bajnokságon észrevehető sérülése már a múlté. A négy szerelési kísérletéből három sikeres volt, a hét párharcából négyet megnyert, a passzpontossága viszont ezúttal nem volt olyan hatékony (83 százalék).

A tavalyi idény bornzérmes alakulata így a jövő héten vág neki az újabb Premier Leauge-szezonnak, az ellenfél  az újonc Ipswich Town lesz.

A mérkőzésre augusztus 17-én szombaton kerül sor Ipswich városában.

Íme, Szoboszlai asszisztja:

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balintbotond
2024. augusztus 12. 20:04
Ez egy sima passz volt. Mitől kell ennyire elélvezni?
davidkatronczay
2024. augusztus 12. 16:47
Ilyet a suliban csináltunk, két óra közt lazítás gyanánt. Engem megint jól átvert ez a hulladék Mandiner. Rohadt kattintásvadász nyomorékok. Dögöljetek mind a 40 fokban.
pumuklik
2024. augusztus 12. 09:03
Nincs kissé túlltolva a szoboszlai kultusz!?
Graf
2024. augusztus 11. 19:56
Besz*rok, ezért tart ott a magyar foci ahol tart, mert egy síma 20 méteres passzért már ennyire újjonganak a szakbarbár sportriporterek, újságírók. A focistának ez a dolga. Ja , nálunk nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!