Valóra vált a karatemester által bántalmazott fiú álma: a Hungaroringen járt

2024. július 22. 13:49

Első alkalommal vett részt a Magyar Nagydíjon a hétéves kisfiú.

2024. július 22. 13:49

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt 

Elfogadta a Hungaroring vezetőinek meghívását és részt vett a Magyar Nagydíjon a szolnoki kalandparkban bántalmazott kisfiú – írja a Blikk

Ezt is ajánljuk a témában

„Eleinte még idegenül mozgott a sohasem látott hatalmas versenypályán, ám ahogy telt az idő, egyre inkább otthon érezte magát, és egyre jobban örült, hogy elfogadta a Hungaroring vezetőinek meghívását” – írta a lap. Az is kiderült, Max Verstappen a kedvenc versenyzője. A lap galériát is készített a kisfiú élményéről.

 

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­é­­k­­­e­­l­d­ ­­­a­ ­s­­­z­­­e­­­x­­­i­ ­­­p­­­u­­­n­c­­­i­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
alexandrosz-2
2024. július 24. 07:53
A kisfiú azt kapta, amit megérdemelt, akárhogyan is cifrázzatok a zsidó médiában. Ezen rugóztok egy hete, miközben a magyarok ellen biológiai fegyverként használt szar cigányaitok pártucat embert kiraboltak, párszázat megloptak, megvertek, párezret terrorizálnak, no meg pár időst agyonvertek a filléreikért. Erről persze sunyin kussoltok. De a zsidók vezényelte lincsbiróságotok egy felrúgott hülyegyerek okán akaszt virtuálisan már egy hete. Aljas zsidó gecik vagytok, a sameszaitokkal, cigányaitokkal együtt ti is!
szintetikus
2024. július 22. 17:17
Na már mosdatják a sajátjukat a fideszesek?
Öreg Palóc
2024. július 22. 14:43
Nem 'karatemester! GYERMEKBÁNTALMAZÓ !!! Ki az a majom aki már most szépítgeti ?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!