Szoboszlai nem jelent meg a Liverpool első edzésén

2024. július 07. 09:44

Nagy „baj” azért nem történt.

2024. július 07. 09:44

Az Origo arról ír, hogy az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool új vezetőedzője a magyar középpályás nélkül látott neki az előszezoni munkának. Mint tudjuk, a Premier League legutóbbi idényében a harmadik pozícióban záró Liverpool FC kispadjáról kilenc év után távozott Jürgen Klopp, az új vezetőedző, Arne Slot pedig már meg is tartotta az első edzését, hiányos kerettel: 

nem szerepeltek azok, akik nemzetközi színtéren képviselik/képviselték a hazájuk válogatottját.

A pénteki edzésen a klub közleménye szerint Stefan Bajcetic, Conor Bradley, Jarell Quansah, Sepp van den Berg, Owen Beck, Curtis Jones, Caoimhin Kelleher és Kostandínosz Cimíkasz vettek részt. Az Európa-bajnokság csoportkörét három ponttal záró magyar válogatott csapatkapitánya, 

Szoboszlai mellett Andy Robertson és Diogo Jota is búcsúzott már az Eb-től, de még a pihenőjüket töltik,

 írják.

Hozzáteszik: az Eb-n a liverpooliak közül Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez, Cody Gakpo, Ryan Gravenberch, Virgil van Dijk és Ibrahima Konaté is versenyben van még; az Egyesült Államokban zajló Copa América egyenes kieséses szakaszában pedig Alisson, Luis Díaz, Darwin Núnez és Alexis Mac Allister is szerepel, agy szerepelt.

A Liverpool játékosai közül mindannyian várhatóan július végén gyűlnek majd össze először,

 mielőtt az Egyesült Államokba utazik edzőtáborba a csapat, tudjuk meg. Amerikában az előzetes tervek szerint a Vörösök a spanyol Real Betis mellett az angol bajnokságban rivális Arsenallal és a Manchester Uniteddel is összecsapnak majd, majd a spanyol Sevilla ellen is vívnak felkészülési mérkőzést. Arne Slot együttese augusztus 17-én, az újonc Ipswich Town otthonában vívja majd az első tétmeccsét, az angol bajnokság első fordulójában – írják.

Ahogy írtuk, Szoboszlai Dominik az Eb-t követően előbb bulizott egyet Budapesten, majd Olaszországba utazott barátnőjével, Buzsik Borkával.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. július 07. 16:12
FELŐLEM MEGDÖGÖLHET OTT AHOL VAN - GONDOLOM Ő IS LESZARNÁ HA ÉN MEGDÖGÖLNÉK - BASSZA TELIBE A KURVA ANYJÁT LESZAROM MIT CSINÁL
rockercicc
2024. július 07. 14:39
Nyaralgat a botlábú, semmirekellő cigányköcsög! Más meg ha nem jelenik meg a munkahelyén kibasszák. Azt kéne tenniük ezzel a mihaszna szardarabbal is.
machet
2024. július 07. 13:46
Nem lehetne már leállni ezzel az állandó Dominikozással.A f@sz kivan már vele.
Pelso j.
2024. július 07. 13:10
és?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!