Őszintén vallott a Paks játékosa a románoktól elszenvedett vereség után, lesül az arcáról a bőr

2024. július 12. 10:39

Sokkoló eredmény a júliusi kánikulában.

2024. július 12. 10:39

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Mint arról beszámoltunk, kijózanító pofonba szaladt bele a Magyar Kupa-győztes Paks az Európa-liga selejtezőjében: a román másodosztályú Corvinul gárdája négyet rúgott az atomvárosban, ezzel a 0–4-es eredménnyel pedig puszta formalitássá tették a visszavágót!

Ezt is ajánljuk a témában

Legalábbis erről írnak a román lapok, amelyek a paksiakon köszörülik a nyelvüket. Mint írják, a 69. percig pályán lévő Windecker József úgy fogalmazott: „Elnézést kérek minden magyartól, szégyelljük magunkat!” – mondatait pedig nacionalista megnyilvánulásnak gúnyolták keleti szomszédaink!

„Az egész meccs katasztrófa volt. Ma semmi sem sikerült. Úgy kell szembenéznünk ezzel a kudarccal, mint a férfiaknak. Egy magyar-román meccsen szerepeltünk, és így képviseltük az országot...

Nekem lesül az arcomról a bőr! Komoly elemzést kell végeznünk, és meg kell védenünk a becsületünket Romániában!

Elnézést kérek minden magyartól! Nem túlzok, szégyelljük ezt a kudarcot a saját pályánkon, és azt, ahogy képviseltük hazánkat egy romániai ellenfél előtt!” – jelentette ki Windecker József közvetlenül a lefújás után.

A román lapok készpénznek veszik a továbbjutást és már a következő ellenfél, a horvát Rijeka elleni találkozó beharangozásával foglalkoznak.

A paksi és a más klubokért szorító magyar szurkolók is nehezen találják a szavakat a kudarc után, érthető, végtelenül csalódottak az eredmény láttán. A közösségi oldalakon úgy látják, nagy volt a magyar csapat arca, illetve Bognárnak mégis át kellene értékelnie azokat az ominózus, Fradit kritizáló mondatait...

Mint ismert, tavasszal úgy fogalmazott a ferencvárosiak elleni vereség után: „Segítenie kellene a játékvezetőnek a Ferencvárost abban, hogy BL-csoportkörbe jusson, mert amikor idejön a Klaksvík, meg az Olimpiakosz, a fetrengést ott már nem díjazzák!”

Íme, néhány a roppant kritikus hozzászólások közül:

„Nem a Fradiba kell páros lábbal beleszállni, hanem az ilyen román másodosztályú csapatokat egy zsák góllal hazaküldeni… Maradjunk a földön!”

„Kínos volt nézni! Hol van az a játék a magyar kupameccsről, ahol Szappanos kivédte a Fradi szemét? A játékosok élet-halál harcot vívtak tíz emberrel? Ez a kiscsapat egyszerűen leiskolázta őket!”

„Nem az a baj, hogy négyet kapott a Paks. Az a baj, hogy egy romántól kapta.”

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
angolpuska
2024. július 14. 14:48
"Román lap a Paks vereségét követően: Rossi és a magyar játékosok túlértékeltek" Ez az igazán égés. A románok rajtunk röhögnek, megint.
galancza-2
2024. július 12. 21:21
nem volt bunda. ennyit tud kaszinós patány, ennyit tudnak a magyar játékosok, akiket fuballgyilkos kretén magyar "edzők" "neveltek". Éljen Sztankovics, Rebrov, Csercseszov, Stöger, Storck, Möller, Matthaus, Rossi!
blondibarbi
2024. július 12. 21:00
Ez tényleg szégyenletes volt... Úgy nézett ki, mintha egy magyar NB2-es csapat (az alsó régióból) játszott volna egy román topcsapat ellen, Bukarestben.
Regelő
2024. július 12. 19:42
Most Bognár és a Paks gigantikus égéséért csak a Fradi és Kubatov a felelős, vagy ezért is közvetlen Orbán és a Fidesz? A helyi balos trollok útmutatását kérném.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!