Megkérdezték Szoboszlai korábbi edzőjét, lenne-e Dárdai utódja, meglepő választ adott

2024. július 30. 07:35

Ez őszinte volt Jürgen Klopptól.

2024. július 30. 07:35

Nyitókép: X

A Hertha futballcsapatánál új korszak kezdődött a nyáron, hiszen

 Dárdai Pál vezetőedző távozott a csapat éléről,

 sok berlini szurkoló pedig hiába álmodozott arról, hogy a Liverpool kispadját otthagyó Jürgen Klopp lépjen az örökébe, írja a Magyar Nemzet.

Mint kiderült, a Hertha vezetői valójában meg sem kérdezték a német edzősztárt, hogy vállalná-e a csapat irányítását, megtette viszont ezt helyettük a Ski Aggu művésznévre hallgató berlini német rapper, aki egy buliban érdeklődött Kloppnál, hogy érdekelné-e a Hertha vezetése.

Klopp őszintén, reflexből reagált: röhögésben tört ki. 

Ön szerint miért?

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2024. július 30. 09:41
“Megkérdezték Szoboszlai korábbi edzőjét, lenne-e Dárdai utódja….” A túlságosan is sportbulvár kérdésre a válasz nem érdekel, de miért nem úgy teszik fel, hogy még politikai bulvár benyalás is lehessen? Vagyis “Megkérdezték Orbán kedvencének, Szoboszlainak korábbi edzőjét, lenne-e Dárdai utódja…” Szívesen. De máskor előbb kérdezzenek meg.
zakar zoltán béla
2024. július 30. 08:39
Petry
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!