Portugália
ÉLŐ
Franciaország

Szinte lángba borult a nyugat-európai város Törökország továbbjutása után

2024. július 03. 13:25

Ahogy az várható volt, a félholdasok hatalmas sikerét követően a török szurkolók hatalmas fiesztába kezdtek – Európa-szerte!

2024. július 03. 13:25
TÖRÖK szurkolók

Nyitókép: Nem csak a mérkőzés helyszínén ünnepeltek... Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

***

Ismert: Vincenzo Montella együttese hatalmas bravúrt végrehajtvaMerih Demiral duplájával 2-1-re legyőzte Ausztria válogatottját az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében, így kézzel fogható közelségbe került, hogy megismételjék a 2008-as bravúrt, amikor az elődöntőig meneteltek; a legjobb négy között Németország drámai csatában, egy 90. percben szerzett Philipp Lahm-találattal győzte le Semihéket.

A keddi diadal után nem csak Törökországban, nem csak a – több tízezer török által lakott – rendező Németországban, hanem még 

Hollandiában is elszabadultak az indulatok.

 A népünnepély Hága egyik városnegyedét, Schilderswijket is elérte, ahol a felvételek tanulsága szerint (fogalmazzunk így...) hamar tetőfokára hágott a hangulat...

  

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:23
🍓 ️ ­­É­­r­­t­é­­k­e­­­l­­d­­ ­­­a­­­ ­s­­­z­­e­x­­i­­­ ­­­p­­u­­­n­c­i­­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
chief Bromden
2024. július 03. 15:11
Idő kérdése mikor szólnak Erdogannak, hogy védje meg őket a szűk 800 000 katonája bevetésével. Ha Nato tag foglal el Nato tagot, az minek fog minősülni? Még gyorsan passzolják át a németek a meglévő fegyvereiket, lőszereiket az ukiknak, kevesebb lehet az áldozat. :)
satrafa-2
2024. július 03. 14:46
"több tízezer török által lakott – rendező Németországban" Drágáim, tudtommal Németországban nem több tízezer, hanem több millió török lakik. :))
lendvaiildiko
2024. július 03. 14:45
Meghívták a törököket vendégmunkásnak. Ha jó a munkájuk, akkor örömeikben is együtt kell osztozniuk. Alább bemásoltam egy cikk részletet, melyben a német szurkolók 2023 évi budapesti viselt dolgai olvashatóak. Azt nem találtam meg, mikor nyugat-eurpói szurkolók Budapest belvárosi épületei falát zsinórban hugyozták le. Szóval bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!