Ijesztő: így csúszott rá Szoboszlai Dominik lábára a pályára berohanó biztonsági őr (VIDEÓ)

2024. július 29. 10:54

A pályára érkező szurkolót kellett gyorsan megállítani.

2024. július 29. 10:54

Nyitókép: Nyitókép: Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images

A Mandiner is beszámolt róla, hogy pénteken este, 42679 néző előtt lejátszotta első felkészülési mérkőzését az Egyesült Államokban a Liverpool labdarúgócsapata a pennsylvaniai Pittsburghben található Acrisure Stadiumban. Szoboszlai Dominik a kezdőcsapatban kapott helyet a Real Betis ellen, s az ő góljával nyert a Pool 1–0-ra. A magyar válogatott csapatkapitánya a mérkőzés 34. percében a Mohamed Szalah-tól kapott sebészi pontosságú labdát lőtte laposan a hosszú sarokba.

A mérkőzés során egy félelmetes jelenetet is sikerült rögzíteni.

Az egyik szurkoló berohant a pályára azért, hogy szelfit készítsen a támadó középpályással.

A hirtelen kialakult káoszt a pályára beérkező biztonsági őr azonnal meg akarta oldani, így véletlenül rácsúszott Szoboszlai Dominik lábára.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

@vxcknes can’t believe i captured this 😭 fan rushes the field at the LFC vs Real Betis game to get a selfie with Szoboszlai #fy #fypage #LFC #YNWA #football #soccer ♬ original sound - vicknes

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Squalline
2024. július 29. 17:08
El kell keserítsem a diszlájkolókat. Szoboszlai, miután a góljával megverték 1-0-ra a Betist (egyesek szerint a kispadról szerezte sérülést szimulálva és megvezetve a Betis védőit valami egészen újszerű tuning taktikai elemmel), él és virul, szorgalmasan edz a csapattal a nyilvános videók alapján.
zsolti123
2024. július 29. 14:17
Kiváncsi vagyok, mi volt a biztonsági őr terve? Mert azt látjuk, hogy elég sz.ul sikerült...
szintetikus
2024. július 29. 12:20
Csoda, hogy nem szimulált.
sandoratilla
2024. július 29. 12:01
A Kaliforgia nevű sorozatban a S03E12-ben van egy rész amikor Hank beszélget Mia-val. A csaj azt mondja Hank-nek: - Amúgy tudod nem túl jó érzés híresnek lenni a nagy semmiért....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!