Gyász: elhunyt az országos bajnokságon balesetet szenvedett magyar kerékpáros

2024. július 06. 21:09

Az 50 év felettiek korosztályába tartozó masters versenyző a forgalom elől lezárt úton egy szabályosan, az arra kijelölt helyen parkoló autónak ütközött.

2024. július 06. 21:09

Nyitókép: BringaSport Facebook-oldala

Elhunyt Antal Attila, aki másfél hete az országúti kerékpárosok Debrecen mellett rendezett időfutam országos bajnokságán szenvedett súlyos edzésbalesetet – számolt be szombat este a magyar szövetség (MKSZ) közösségi oldala.

Az 50 év felettiek korosztályába tartozó masters kerékpáros bemelegítés közben a versenypályán kívül, 

a forgalom elől lezárt úton egy szabályosan, az arra kijelölt helyen parkoló autónak ütközött. 

A kerékpáros elveszítette az eszméletét, leállt a légzése, mentőhelikopter szállt le a rajthelyszín mellé és megkezdték az újraélesztését. Bő fél óra elteltével stabil, de súlyos állapotban, feltehetően tüdő- és koponyasérülésekkel szállították a debreceni Kenézy Gyula Kórházba.

Négy nappal később, a pannonhalmi mezőnyverseny ob rajtja előtt a bringások A betűt formáltak, kifejezve támogatásukat és mielőbbi gyógyulást kívánva a sérültnek.

„Mindannyian, az egész kerékpáros közösség reménykedett a felépülésben, sajnos azonban bekövetkezett a legrosszabb. Az utánpótlás-, az elit és a masters versenyzők, valamint az MKSZ minden tagja nevében részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak” – áll a bejegyzésben.

(MTI)

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2024. július 06. 21:22
Nyugodjon békében. Ti meg szégyelljétek magatokat, hogy ezt a kurvahirdetést nem vagytok képesek megszüntetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!