Amerikában is megőrültek a szurkolók Szoboszlaiért, aki különleges ajándékkal lepett meg egy kislányt (VIDEÓ)

2024. július 27. 10:57

A magyar középpályás győztes gólt szerzett Pittsburgh-ben.

2024. július 27. 10:57

Fotó: Kamil Krzaczynski/AFP

Ahogy arról beszámoltunk, lejátszotta első tengerentúli felkészülési mérkőzését a Liverpool együttese a pennsylvaniai Pittsburgh-ben található Acrisure Stadiumban. Szoboszlai Dominik a kezdőcsapatban kapott helyet a Real Betis elleni győztes találkozón, az új vezetőedzőnek, Arne Slotnak rögtön góllal bizonyított:

SZALAH GÓLPASSZÁVAL ÉS Szoboszlai találatával indult tehát az új korszak Liverpoolban!

A meccs után – ahogy az ilyenkor lenni szokott – szinte megőrültek a játékosokért a szurkolók, akik egyedi feliratokkal üzentek kedvenceiknek, hogy adják oda a mezeiket. A magyar középpályás választása egy kislányra esett, aki elérzékenyült a gesztus hatására.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cccbasatu
2024. július 27. 17:14
Kétlem hogy amerikában mindenki a magyar focista nevét skandálná,sokan nem is hallottak róla hisz náluk egészen más focit játszanak,és akik játszák azok igazi sztárok!
ToIeranciaterror
2024. július 27. 16:43
Itt is többségben vannak a mindent fikázók és semmihez sem értők...
deniel
2024. július 27. 16:01
szalah gólpasszt adott hogyan lehetséges ez ...
Osztap_Bender
2024. július 27. 15:32
Amerikában is megőrültek a szurkolók Szoboszlaiért, No persze, pont a jenkik, aki azt sem tudják, hol van Magyarország, azt meg pláne nem, hogy ki ez a f.sz? Egyébként még hol "őrültek" meg ezért (vagy ettől) a szurkolók?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!