Aggódhat Szoboszlai Dominik? – egyik legfontosabb csapattársának vált bizonytalanná a jövője

2024. július 12. 14:47

Virgil van Dijk egyelőre nem egyezett meg a folytatásról a Liverpool együttesével.

2024. július 12. 14:47
LIVERPOOL, ENGLAND - APRIL 14: Dominik Szoboszlai of Liverpool looks dejected after the team's defeat in the Premier League match between Liverpool FC and Crystal Palace at Anfield on April 14, 2024 in Liverpool, England. (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Fotó: Michael Steele/Getty Images

Sokáig reménykedhetett a trófeákban, de végül klub- és válogatott szinten is kudarcba fulladt Virgil van Dijk szezonja. Mint ismert, a liverpooli csapatkapitány vezette Vörösök harmadikként zártak a Premier League-ben, az El-től és az FA-kupától a hajrában búcsúztak, egyedül a Ligakupát tudták behúzni. A holland válogatott pedig az Eb-n kellett, hogy megelégedjen az elődöntővel.

Ilyen hónapok után érthető, hogy pihenésre van szüksége a holland védőnek, aki addig nem is tud higgadt fejjel döntést hozni a jövőjét illetően, amíg nem tudja átgondolni a történteket.

Amikor az Eb-búcsú után feltették a jövőjét firtató kérdést az újságírók, nem kaptak egyértelmű választ – írja a The Athletic.

„Fogalmam sincs, hogy mi lesz. A nyáron alaposan átgondolom, hogy mit szeretnék a jövőben klub- és válogatott szinten. Először fel kell dolgoznom a történeket, aztán újra elővehetjük a témát.

Ebben az idényben nagyon sok minden történt. Elérzékenyül az ember, amikor rájön, hogy vége van”

– reagált sokat sejtetően a 33 éves védő, akinek még egy év van hátra a liverpooli szerződéséből.

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. július 12. 15:12
Az egész ország aggódik! 😫😩🥺😢😓
gyaloggos
2024. július 12. 15:10
OK., EZT tudtuk, hogy még nem tudja, hol, meddig? DE! SZOBOSZLAINAK ezért miért kellene aggódnia? Hm....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!